Exclusief voor abonnees

Paul Van Himst ziet telkens weer hetzelfde probleem bij Anderlecht: “Vincent moet keuzes maken”

Paul Van Himst
Photo News Paul Van Himst
Anderlechticoon Paul Van Himst (75) juicht de positieve voetbal­filosofie van Vincent Kompany toe, maar hij ziet na een halfuur telkens weer dezelfde problemen opduiken. “Misschien moet hij toch op zoek naar een tussenweg.” 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • marc germeau

  Ik weet: Kompany klaagt over de "weerbaarheid" van zijn spelers, terwijl hij zelf slecht was.. Dat komt in huizenhogen letters in de krant. Dat doe je niet hé. Daarna dan op Eigen Borst slaan is belachelijk. Dit is puur amateurisme. Als dat nog gebeurt, staat de vestiaire op zijn kop.

 • Peeters Freddy

  Goed gezegd van Polle Gazon, dat was destijds zijn bijnaam omdat hij zich steeds liet vallen in het strafschop gebied, heeft op die manier veel punten gekregen van de arbitters.

 • Mi Janssens

  Dit is tenminste een goede analyse en laat De Gryse even aan de kant a.u.b de God die denkt dat hij alles weet.

 • LUC HUON

  Dit is tenminste een zinnige analyse en geen Degryse gebral.

 • freddy cardoen

  Als een ploeg het fysiek laat afweten dan moet je daar naar werken , deze spelers zijn technisch goed wel laat hen dan afbeulen in de fitnesszaal door hen 45 minuten tegen hun max. hartslag op de fiets te laten rijden en dit vijf dagen achter elkaar 2 maal per dag ,zij zullen vlug op niveau zijn .