Operatie Colassin geslaagd, Anderlecht-spits moet nu twee maanden revalideren

Antoine Colassin
Photo News Antoine Colassin

‘Goed’ nieuws - voor zoverre dat in deze mogelijk is. De operatie aan de enkelligamenten die Antoine Colassin (18) vandaag onderging, is geslaagd. De aanvaller ging in Antwerpen onder het mes. De verwachting is dat Colassin, de laatste vier matchen goed voor drie goals, nu zeker twee maanden zal moeten revalideren. Anderlecht zit zo nóg wat krapper op de spitspositie: de enige fitte ‘negen’ in de kern is nieuwkomer Dejan Joveljic, die de laatste maanden amper speelde. Tegen AA Gent viel de Serviër in de slotfase in en raakte hij nauwelijks een bal. 

Dejan Joveljic (r) moet de vervanger worden van Colassin.
Photo News Dejan Joveljic (r) moet de vervanger worden van Colassin.6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  Met of zonder hem halen ze play-offs.1 niet ! Paars-wit heeft goeie matche gespeeld tegen Gent en beginnen te zweven ...

 • Christiaan Goethals

  Hopelijk is terug om Club een pandoering te geven in PO1.

 • André Vermaelen

  Hopelijk is hij terug fit voor de strijd om het behoud in eerste.

 • Jean Emare

  2 maanden.. geef deze jongen tijd tot wanneer hij er klaar voor is. Desnoods pas in mei! Onze ziekenboeg is al eivol.

 • Jurgen Vermaut

  Hopelijk geven ze dit jonge talent voldoende tijd om te revalideren, hij heeft een optie op een grote toekomst in het voetbal! Spoedig beterschap Antoine, vanwege een Club en voetbalfan.