Ook dit weekend nog geen Kompany

BELGA

Het is nog steeds wachten op het heroptreden van Vincent Kompany. Ook komend weekend tegen KV Kortrijk is de speler-manager nog onbeschikbaar. Niemand binnen de club kan/durft zich nog uit te spreken over wanneer Kompany opnieuw inzetbaar zal zijn. Sandler heeft wel weer de groepstrainingen hervat. Vraag is of hij met zo weinig trainingen in de benen wedstrijdfit geraakt voor zondag. Goed nieuws is er over Trebel. De Fransman onderging een meniscusoperatie, maar zijn gehavende knie geneest snel. Volgende week mag hij weer met de groep trainen, het is niet uitgesloten dat hij er tegen KV Oostende weer bij is. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jos Vannuffelen

  Heb wat geduld, komt allemaal wel goed.

 • eric debanne

  Oei ga die nog spelen ......? Zou beter stoppen ooit was hij een super verdediger dat wel ..maar zou beter iets anders doen nu ... Zijn benen willen niet meer mee ... Plaats aan de jeugd

 • marion vermoet

  Altijd blessure gevoelig geweest,daarom weinig wedstrijden gespeeld,zal zich nog willen tonen voor het EK,2 goede wedstrijden met Anderlecht en hij is er weer bij!

 • alfons moons

  Vind dit echt lachwekkend. KPNY(smalend door zijn ploegmaats Obama) genoemd is versleten tot op de draad ! (al jaren). WAS een wereldspeler;nu een triestig figuur ! Geef hem een "proces" voor verhindering van de vooruitgang !

 • Lois Verdonk

  Kompany zit daar niet op zijn plaats, het blijft een grote atleet, die kan zeker nog mee bij een top vijf ploeg in België.