Exclusief voor abonnees

Onze RSCA-watcher gelooft niet meer in PO1: “12 op 12 pakken? Een utopie”

Zakaria Bakkali.
Photo News Zakaria Bakkali.

“Jullie moeten je afvragen of jullie er vanavond alles aan gedaan hebben.” Toen Frank Vercauteren, meteen na het laatste fluitsignaal, zaterdag díe opmerking maakte in de vestiaire, zei hij eigenlijk net zoveel als: “Jullie hebben vanavond te weinig gedaan.”

Vercauterens preek was terecht - ook met tien kun je een wedstrijd winnen.

Als u een plusabonnement op HLN.be hebt, dan hebt u mogelijk zaterdag al gelezen dat we Anderlecht in de perszaal in play-off 2 zagen. Waarna je ‘s ochtends opstaat en plots denkt dat het toch nog kan. Omdat Anderlecht Anderlecht is. En omdat Genk ook maar Genk is.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • André Vermaelen

  Met Moeskroen, Anderlecht en Kortrijk, drie evenwaardige ploegen, wordt de strijd om de twaalfde plaats nog spannend.

 • Dirk Van Loo

  Oei, die gaan maar evenveel tv gelden krijgen als cercle dan ;-)

 • stefaan thielemans

  Helemaal oneens met dit artikel. Anderlecht is heel druk bezig met z'n wederopstanding. Maar dit is een lang verhaal die niet over één competitiejaar laat staan over één wedstrijd geschreven wordt. Alleen dachten sommigen, voooral suppoters, dat één goede speler een ploeg terug aan de top kan brengen...

 • bert verhaert

  Aan alle Kompany haters: trek uw ogen open en wees blij dat deze gentleman en wereldvoetballer een landgenoot is!!! Een voetballer en persoonlijkheid als hij hebben we nooit gehad en zullen we wellicht nooit nog krijgen. Als binnen 5 jaar onze Rode Duivels grotendeels zullen bestaan uit jongeren die Vince heeft helpen groot maken, zal iedereen weer maar eens beseffen wat deze man voor ons voetbal betekent! Koester hem ipv domme wartaal uit te kramen!

 • Robert De Meulder

  Weer een match verloren met Kompany in de ploeg.Op het veld is hij in zijn nadagen en als trainer stelt hij niets voor.Is al 6 maanden aan het zeggen dat het goed gaat met het Kompany concept en dat het beter en beter gaat.Hoelang zullen die blinde clubleiders bij Anderlecht het nog slikken?