Onze man in Istanboel na historische exit: “Stilaan mag ‘Anderlecht’ als synoniem gebruikt worden voor zelfkastijding”

BELGA
Het is voorbij. Voor het eerst in zijn geschiedenis stoot Anderlecht niet door vanuit de Europa League-poules.

Hein maakte een wegwerpgebaar. Weg illusie dat hij met déze groep kon stunten op Fenerbahçe. Zeventig minuten was Anderlecht degelijk, om vervolgens alweer zichzelf in de voet te schieten. Same old story.

Photo News

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tim Peeters

  Ik geef Coucke krediet. Dit is het gevolg van 10 jaar Herman en Bayat. Wat schiet er over, sportief, van vorige jaren? Inderdaad, niets. En dat er aan het stadion al 10 jaar niets gedaan is, daar kan je ook niet meer naast kijken. Coucke heeft een naam gekocht maar zal 3-4 jaar moeten opnieuw opbouwen. En slik de bittere pil, betaal 2 miljoen om van Hein af te raken en haal Weiler terug. (die speelde kampioen en kwartfinale van CL met 90% dezelfde ploeg die Hein vorig jaar had)

 • Joris Bemoeyaert

  Zalig om hen zo te zien afgaan. Hopelijk duurt dit nog jaren.

 • FILIP COUVREUR

  Amai......en dat tegen 1 van de laatsten van.de turkse competitie , arm anderecht , die verdediging is echt een lachertje......den ollie lacht waarschijnlijk in zijn vuistje

 • Peter Debrouwer

  Als het ego belangerijker is dan de resultaten !

 • Marc Ledure

  Ik ben op geen 100% supporter van Anderlecht , Maar hoelang gaan ze nu nog voort doen met die Hein.