Exclusief voor abonnees

Onze Chef Voetbal ziet paars-witte nachtmerrie niet snel kenteren: “Het zijn zéér fijne strohalmen waar een fan zich dezer dagen moet aan vastklampen”

BELGA
Anderlecht heeft verloren. Kijkt ú daar nog van op? Paars-wit was één helft best oké in Gent - weliswaar veel meer met defensieve discipline dan met offensieve bravoure -, maar zakte finaal door het ijs in de Ghelamco Arena. “Dit komt hard aan”, klonk een ontgoochelde Fred Rutten.

Een watertje voor Fred Rutten, na afloop op de persconferentie. “In de emotie vlak na een wedstrijd denk ik altijd zwart-wit. Ik moet zeggen dat ik nu het gevoel heb dat we op meerdere plaatsen wel iets kunnen gebruiken...”

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Catt Chris

  Ik heb de wedstijd ook gezien, Santini dat is een geest, enige lichtpunt Najar begint beter te worden, die zalmtruitjes trekken op niks. Dat ze daar eerst mee beginnen.

 • René Schoeters

  Ik heb de wedstrijd gezien en vond het allemaal nog zo slecht niet, heb hen al slechter weten spelen dit jaar!

 • Walter De Vuyst

  Anderlecht moet gewoon verder doen met de jeugd en blijven rekruteren uit de Brusselse regio waar genoeg talent aanwezig is . De eerste jaren gaat dat met vallen en opstaan zijn , op termijn zal dit zeker zijn vruchten afwerpen . Dure onverantwoorde buitenlandse aankopen zijn niet aan de orde .

 • Dave Janssens

  Dit is zo typisch. Weet u onder een Belgische coach hadden jongens als Tielemans en mss vooral Boyata nooit het vertrouwen gekregen die Martinez wél geeft. ('vertrouwen' remember?).. Die laatste werd afgevoerd omdat hij als jongeling niet kon overtuigen bij z'n debuut. Dat is gewoon wraakroepende, te meer hij op het WK meermaals bewees de redder in nood te zijn. De langere termijn visie lijkt samen met het voetbal ABC soms gewoon verdwenen hier man.

 • Erwin Lauwens

  Coucke kan best zijn portefeuille eens serieus opentrekken voor een miljoen of 10 of ze gaan nog dieper zakken. Wel opvallend: wie erbij kwam moest onmiddellijk inzetbaar zijn. Nu hebben ze die oostenrijker gekocht en wat blijkt: conditionele achterstand en niet direct inzetbaar. Waarschijnlijk bewust verkocht door Graz in de afslag voor snelle verkoop.