Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal zag “opmerkelijke” Anderlecht-Charleroi: “Met Kompany als trainer had paars-wit de match nooit op deze manier opgebouwd”

Links onze chef voetbal, rechts Frank Vercauteren.
Rv/PN Links onze chef voetbal, rechts Frank Vercauteren.
Offensief stelde Anderlecht weinig voor. Maar paars-wit speelde defensief een goede wedstrijd. Er was “balans” en “controle”, stelde Vercauteren tevreden vast. Het is één manier om naar voetbal te kijken. Wat vindt V. Kompany hiervan?

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ludo Bruggeman

  Ik zie heel graag voetbal, maar Anderlecht zoveel geld uitgegeven aan Chadli en Kompany heb niks tegen die mannen. Maar mensen wees eerlijk Kompany is blessure gevoelig net als Chadli ze worden wel iedere maand uitbetaald en hoeveel keer per maand zien we deze mannen op het veld staan? Of beter gezegd heeft iemand al uitgerekend hoeveel matchen Kompany en Chadli dit seizoen al gespeeld hebben? Sorry maar voor dat geld hadden ze toch minstens 2 a 3 goede spelers gekocht en minder loon betaald.

 • Alkoubai Mohammadi

  De meesten beseffen niet dat RSCA momenteel veel pech heeft met 6a7 spelers die lang durig gekwetst zijn. Die normaal altijd bij de starters zijn...Neem nu Brugge, als die 3 langdurige gekwetsten zou hebben, Vormer, Mignolet en Van Aken...waar zou de ploeg nu staan denk je ? Mischien top 5 ja... De meeste van deze piep jonge spelers zullen het wel maken,geef ze alleen tijd en geduld.. Doe zo verder Kompany

 • Baldr VanHoek

  Als er 1 ploeg is die niets voorstelt in Belgisch voetbal als het gaat over opbouw is het Charleroi... ze doen niets anders dan winnen op de counter. Dus in zekere zin is het zelfs niet logisch dat je makkelijk punten haalt als je tegen Charleroi speelt. De match was en is zeker niet representatief als het gaat over behalen van spel, strategie en punten halen in toekomst. Afspraak speeldag 30.

 • jan wilms

  Ik dacht voetbal is een spel waarin je een doelpunt meer dan de tegenpartij wil maken dan krijg je attraktief voetbal ,met dat verdedigend spel jaagt men de toeschouwers weg

 • Bart Van Bossche

  Een elftal met 8 piepjonge Belgen.Wat had men hiervan verwacht?Dat ze vingers in de neus play off 1 zouden halen,iedereen met grandioos voetbal van de mat zouden vegen? Ajax past die filosofie al enkele jaren toe en begint eindelijk vruchten af te werpen. Maar in Amsterdam hebben ze ook zwarte sneeuw gezien. Het komt goed met RSCA.Geef die jonge gasten wat ze verdienen.En dat is tijd om zich te ontplooien.