Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal: “Paars-wit brengt héél attractief voetbal, maar je kunt net zo goed de doelen wegnemen”

Photo News
RSC Anderlecht staat al 257 minuten droog. Het heeft niet meer gescoord sinds zondag 28 juli om 14.43u. Zelfs een helft tegen tien van KV Mechelen mogen spelen, bracht geen soelaas. Paars-wit brengt héél attractief voetbal, maar je kunt net zo goed de doelen wegnemen. Relaas van een bizar verhaal.

De fans hebben het volste vertrouwen in het project-Kompany. Het Lotto Park was nágenoeg uitverkocht, en — zo merkten we op — zelfs de business-seats waren goed gevuld. Uitstekend voetbalweertje, lekkere grasmat — let’s go.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jean-marc heyninck

  Voor de boeren uit Brugge. Nog 19 keer kampioen spelen en 5 Europese bekers winnen en we staan gelijk. Maar leg jullie valse tanden maar al in het hoekje want dat gaat niet gebeuren. Geef ons nog wat tijd. Helaas zal het niet voor dit jaar zijn maar wees gerust het zal geen 10 jaar duren zoals bij Brugge om nogmaals kampioen te spelen.

 • Erwin Van Roy

  Ilse Verlinden die 11 seizoenen zonder prijs al vergeten. En in die opbouw naar een nieuwe ploeg hoeveel eigen jeugd zijn er dan bij Club doorgebroken. Laat staan hoeveel eigen jeugd van club is ooit al in het buitenland beland bij topploegen. Zeer weinig of geen

 • françois troch

  Hilde in Belgie is geen enkele club iets waard op europees vlak ook Club niet, en Anderlecht , men laat de twee beste spelers van vorig jaar niet spelen, Veschaeren op de bank en Trebel in de tribune, Zulj verliest veel ballen en de enige goeie passes zijn die korte pasjes achteruit naar Kompany, en Amazu als die een slechte match speelt vervang die dan,

 • Eric Severijns

  Ik vraag mij af wie de punten in de krant geeft, als ik zie dat Visser een 7 krijgt zegt dat genoeg over de voetbalkennis, Amuzzu en Doku werden neer geschoffeld, niet eens een gele kaart, als je dan ziet waarvoor Zulj vorige week geel, de Blauw-Zwarte bond en reporters regelen alles!

 • Guillermo Chaves

  Hilde Meyfroot, overdrijf anders nog een beetje. De geoliede machine die vorig jaar ook geen prijs pakte, zeker? Of gaan we de supercup een prijs noemen? Het doet ons, Rsca-fans, pijn dat we ook dit seizoen niet gaan meestrijden voor de hoofdvogel, ja, maar in plaats van te teren op het verleden, geloven we dat er, door een nieuwe, frisse wind, een mooie toekomst zit aan te komen. Dat verhaal hebben ze in Brugge es 11 jaar lang verkondigd. Maar dat zijn ze daar natuurlijk al vergeten,zeker hé?

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00