Exclusief voor abonnees

Onze Chef voetbal kan Coucke en Verschueren wel begrijpen: “De wereld is om zeep, althans dit seizoen”

BELGA

Van zodra Marc Coucke het land uit is, ben je als trainer van ­Anderlecht niet langer veilig. Net als Hein Vanhaezebrouck is Fred Rutten vriendelijk bedankt voor de samenwerking ‘vanop afstand’. Michael Verschueren zorgde telkens voor de ­symbolische handdruk – aan dit tempo zal junior het aantal trainers­scalpen van senior snel evenaren. Just kidding.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy Van Hulst

  Robert, hoe is Vanhandenhove mee schuldig aan het verzuipen van Anderlecht?

 • jenny charels

  Het zal veel meer dan 1 seizoen duren om deze puinhoop op te ruimen. En wie gaat dat allemaal betalen?. Coucke?. vergeet het maar. Hij heeft een minuscule kapitaalsverhoging gedaan om de putten van vroeger en nu te vullen. Maar er blijft niks meer over om echt goeie spelers te kopen. Van de goeie hebben ze er nochtans 4-5-6 nodig om al te beginnen. ...... Een onmogelijke opdracht in 3 jaar. Supporters, hou jullie vast: als alles meevalt kunnen jullie terug iets deftigs meemaken over 5 jaar.

 • Noël Claes

  Iemand anders de fout toewijzen is het gemakkelijkste. Hand in eigen boezem steken doet pijn. Een hoop voetballers aannemen, die niet of nauwelijks kunnen voetballen. Laat staan daar een elftal me vormen. De schuld in de voeten van de trainers steken, kleinzerige venten. Een voorzitter die met andere zaken bezig is als voetbal en de club, komaan zeg. Eigenlijk een club die het spoor bijster is, sinds het verdwijnen van Mijnheer Vandenstock (de vader). Gewoon van nul terug beginnen.

 • Etienne De Bondt

  De drang om hun te bewijzen was groter dan de realiteit onder ogen zien. Het bestuur had voor een of twee jaar opbouw moeten gaan, met Vanhaezebrouck, die heeft bewezen bij Gent dat hij met eigen kweek aangevuld met enkele goede transfers een ploeg kan bouwen. In plaats daar van hebben ze met hun dikke nek in het onmogelijk geloofd.

 • karl van dyck

  Zoals jullie zeggen en kunnen zien,de wereld is om zeep en niet alleen in het voetbal maar op alle vlakken. Je ziet het aan alles rondom je heen,maar je moet durven kijken en niet je kop in het zand steken,zoals 90% van de bevolking doet. Stil zijn en zwijgen.