Exclusief voor abonnees

Onze chef voetbal denkt dat nieuwe masterplan van Anderlecht kan slagen: “Het was dit of Kompany was weg”

belga
Wouter Vandenhaute for president. Marc Coucke ceremoniemeester. Vincent Kompany na voltijds speler en halvelings trainer nu ook kwartje investeerder.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • willy vermeiren

  Sorry club altijd aan de top er is een jaar geweest dat ze moesten strijden om in eerste klasse te blijven .

 • Sven Stolk

  En wat hij vertrok. Overname met al hun nieuwe mensen bracht de club bij de afgrond. Een club die decenia top was. Nu niet te herkennen. Vindt dar erg voor alle mensen met supporters van deze club. 2021 met deze situatie gaat dat niet verbeteren Ben geen supporter maar club stond altijd mee aan top en nu. Anderlecht is niet meer van destijds. Dat vindt ik jammer in onze competitie. Dit gaat dan over zakelijk dat clubs kan vernietigen. VB zijn al geweest. Hoop het er terug anders wordt.

 • Frankie Albert Goethals

  Ronny uw bijdrage is de enige op niveau. Een correcte analyse en met de juiste accenten. Voetbal is emotie en helaas in een stadion haalt emotie het altijd van verstand.

 • Raoul Rouma

  Had hem laten gaan! Met die kerel gaan ze nog veel last ondervinden. Betweter en wil steeds de grote baas spelen. De matchen zonder hem hebben ze bijna allemaal gewonnen, spelen durven in eigen spel niet spelen! Kompany heeft als speler geen toekomst meer en als trainer al veel minder dus...Enkel voor zijn centen zeker.

 • Willy Scholaart

  Ze hebben er één gevonden die enkele miljoenen in het zinkende schip gaat pompen, het zal zeker Vandenhoute niet zijn en Coucke ook niet want anders had hij het wel al gedaan, en Company is geen zakeman dat heeft hij in het verleden al bewezen.