Exclusief voor abonnees

Onze Anderlecht-watcher ziet hoe malaise van Anderlecht al in de zomer begon: "Met die transfers moest het wel fout gaan"

Enkele zomeraankopen van Anderlecht: Kristal Abazaj, Yevhen Makarenko, Elias Cobbaut, Ilias Moutha-Sebtaoui, Knowledge Musona, Luka Adzic, Thomas Didillon en Antonio Milic.
BELGA Enkele zomeraankopen van Anderlecht: Kristal Abazaj, Yevhen Makarenko, Elias Cobbaut, Ilias Moutha-Sebtaoui, Knowledge Musona, Luka Adzic, Thomas Didillon en Antonio Milic.

Vooreerst... Hulde aan Herman Van Holsbeeck en Hein Vanhaezebrouck voor de groene naampjes op de lijst hiernaast - de geslaagde transfers zijn van hén.

Kenny Saief wás immers al een Anderlecht-speler toen Luc Devroe en Marc Coucke hun intrede deden. 't Is te zeggen: Van Holsbeeck had de linkerflank gehuurd (met aankoopoptie) bij AA Gent - op aandringen van Vanhaezebrouck. En Saief deed het goed, dus het was logisch dat Devroe hem finaal kocht.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bart Samyn

  en zeggen dat ene NKAKA van KVO reeds vastgelegd is voor volgend seizoen. Die heeft na 3 wedstrijden reeds een dikke onvoldoende gekregen van Gert Verheyen. Wat een waanzin Coucke en Devroe ! Waarom heeft Genk een Berge ? Stel Zetterberg aan als scout voor Scandinavie samen met nog iemand (keuze genoeg : Tihinen, Frimann, Henrik Andersen, Frank Arnesen enz).Hetzelfde voor de Balkan landen.

 • gert lans

  Devroe is de enige schuldige !!!!

 • Filip Vergracht

  Devroe is juist goed genoeg om de schoenen te kuisen van die pseudo vedetten!! dikke nek en aan het roer door zijn vriendje Coucke.

 • emiel Clarijs

  Devroe dikke onvoldoende, te veel van Oostende gekocht en iemand die wilde blijven teo en Marković laten gaan, als 'we' tegen de winterstop 20 punten achter Brugge en Genk staan hebben dure aankopen ook geen zin meer

 • Roos Desreveaux

  Coucke en Devroe zijn verantwoordelijk voor de mislukte transfers.A'lecht is een eliteclub sinds de beginne, altijd een goede ploeg en enkele uitstekende spelers.dat is de ziel van a'lecht en die identiteit kan je nooit wijzigen.daarom de reacties van de supporters.Van een brugge of standard kan je geen a'lecht maken en omgekeerd.Ieder ploeg heeft zijn ziel. en dat begrijpen Devroe en Coucke niet.