Onze Anderlecht-watcher ziet dat er nog zekerheden zijn bij paars-wit: “Ineenzakken als een pudding. Uit het niets. Nog maar eens”

BELGA

Er zijn nog zekerheden in het leven op R.S.C. Anderlecht.

Zo is een thuismatch tegen een Turkse tegenstander geen thuismatch - het stadion zat vol Fenerbahçe-supporters. Ach, dan was er tenminste volk. (Het aanvangsuur is een terecht excuus.)

Voorts bewees Bubacarr Sanneh andermaal dat hij geen acht miljoen euro waard is. Dat geld ziet Luc Devroe van zijn leven niet meer terug. Bij de 2-2 had ‘Buba’ boter op het hoofd.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frederic Vilain

  Steven peeters,bekijk eens wie in het verleden al altijd voor de meeste punten gezorgd heeft.En dan nog brugge 0 punten vorig jaar en nu 1 punt dus van hun zal het ook niet komen.

 • Christiaan Goethals

  Ja Marc Ledure, RSCA heeft een gelijk spel door een blunder , maar dat hoort er nu helemaal bij. Maar Vormer zou dan zeggen, we verdienen te winnen dank die eerste goede helft.

 • Marc Ledure

  Wie moet er nu lachen???? Al die jankers over Brugge, Waar zitten ze nu?? Bij ons was het 1-1 MAAR bij jullie ne voorsprong weggeven is dat niet belachelijk ondanks dat Hein de welwetter met zijn sterkste ploeg daar stond zij hij.

 • hugo van der speetn

  Waarom Hein Santini blijft opstellen is me een raadsel

 • Roan De Wachter

  Sanneh, ga er even op na hoeveel er nog gewonnen is sinds hij er bij loopt. Dit is geen speler voor Anderlecht .

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00