Exclusief voor abonnees

Onze Anderlecht-watcher vindt dat Coucke Zetterberg heeft gebruikt: “Hij haalde ‘Zet’ uit eigenbelang”

Coucke en Zetterberg.
Photonews Coucke en Zetterberg.

Marc Coucke heeft Pär Zetterberg gebruikt. En het ergste is: het heeft niet eens gewerkt. Of was u er inmiddels wel getuige van dat de Anderlecht-supporters Couckes naam scanderen?

Zetterberg is niet naar Anderlecht gehaald omdat-ie zo een geweldige visie heeft. Of omdat hij spelers beter maakt. Zetterberg is naar Anderlecht gehaald omdat hij Zetterberg is. En hij nu eenmaal een zalvende invloed had op de achterban. De Zweed vond het niet erg zo - hij kreeg er een stevig salaris voor -, Coucke was even ‘ne goeie’ voor de fans. Want hey, ‘Zet’ was terug.

Je hebt 30% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Legein

  Eventjes nadenken, wat gebeurt er wanneer hij de kans ziet om Anderlecht te verkopen ?

 • jean-pierre Vermyle

  sorry maar aan 340.000 euro per jaar,zonder enige verantwoordelijkheid,wil ik ook wel gebruikt worden.iemand als Coucke mag zich dat permiteren,zelfs als iedereen die nauw betrokken was bij RSCA zich de vraag stelde wat die eigenlijk kwam doen.als speker had hij nog een zeker autoriteit,maar daarbuiten was hij niks specials,en alles is begonnen met zogezegde pr om regelmatig ex spelers de aftrap te laten geven.

 • Chris Marien

  Moesten ze zo werken bij pak weg Janssens Pharmaceutica , amaai het zou rap op zijn gat zitten

 • Paul Legein

  Inderdaad,Alles wat Coucke doet is uit eigenbelang !

 • Erik Audenaert

  Kompany zal NOOIT vertrekken bij Anderlecht . Die heeft er geld in gestoken . Daar ben ik zeker van . Die hadden ze anders niet binnengehaald .