Exclusief voor abonnees

Onze Anderlecht-watcher: “Vercauteren weet waarmee hij bezig is, en het loont meteen”

Photo News
Anderlecht champion! Grápje, maar het was wel goed tegen Sint-Truiden. Vercauteren weet waarmee hij bezig is, en het loont meteen. 

Niet dat we de feestvreugde willen verpesten of zo – u kent ons –, maar was STVV iéts beter omgesprongen met de mogelijkheden die RSC ­Anderlecht tussen de 2-0 en de 2-1 liet, dan had dit artikel een andere teneur kunnen krijgen. “De constante ontbrak”, zag Frank Vercauteren. “De controle was soms weg. Moet beter.”

STVV liet na te profiteren, dus is dit een hiep hiep hoera-verhaal. Tot in het extreme. Het is lang genoeg negatief geweest, nietwaar?

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • de moor fabien

  Exclusief voor abonnees, Keygaert buiten en abonnement voor 25 jaar

 • gilbert Gijdé

  ze gaan weer kampioen spelen

 • Brent Van Tongerloo

  Is het al iemand opgevallen hoe hard die Vercauteren op Arnesen trekt ? Volgens mij hebben ze Arnesen een pruik opgezet, om te kunnen uitpakken met het feit dat ze Vercauteren hebben kunnen aantrekken. Een dezer dagen reageert de echte Vercauteren vanuit Saudi Arabie en valt het plannetje van Coucke in duigen, mark my words...

 • vanrobaeys franky

  weer een nieuwe god

 • Dave Janssens

  En die titel moet overduidelijk insinueren dat Kompany met zijn kleerkast van een carrière niet zou weten waar hij mee bezig is natuurlijk. De vlaamsche mentaliteit, ge moet er maar mee omkunnen maar ik kies ervoor om dat niet te doen. Ik haal er mijn neus voor op want het is de soort mentaliteit die niets bereikt. Achterbaks liggen gniffelen met wat je zelf niet kon? Nee dank u.