Exclusief voor abonnees

Onze Anderlecht-watcher Pieter-Jan Calcoen: “Het proces is niet meer, het zou zomaar kunnen dat dit meer beschamend was dan de voetballes in Brugge”

Photo News
K*tvoetbalLelijk. Lelijker. Lelijkst. RSC Anderlecht op Eupen. Dit paars-wit is Vincent Kompany niet waard. Onder Simon Davies is Anderlecht nooit zo saai geweest. Ingefluisterd door Kompany had Davies nooit voor Edo Kayembe als vervanger gekozen. Edo kan veel - lópen is zijn grootste kwaliteit -, maar niet voetballen.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frederik Naert

  Wees er maar zeker van Rikske Cappelle. Anderlecht gaat terug komen en kampioen spelen! Uw ploegske heeft het ook niet zo goed gedaan he tegen Standard dit weekend. Ik ben het eens met je analyse Erwin Schauvliege. Vercauteren maakte verkeerde keuzes tegen Eupen. Ik hoop dat hij ervan heeft geleerd. En dat ze aub Jordan Lukaku niet terughalen. Aanvallend is hij goed maar defensief een ramp. Anderlecht moet een goede links- en rechtsback kopen in de wintermercato.

 • danny buyse

  Het zal knokken worden om bij de eerste 6 te eindigen. Antwerp en Genk lopen 2 punten verder uit en hebben elk een match nog tegoed. Als het tegen gaat kan Anderlecht 9 punten achter komen op de 6de plaats. 9 punten lijkt niet veel als het op ploegen zou zijn zoals Cercle, Beveren en Eupen. Genk, Mechelen en Antwerp zijn toch sterkere tegenstanders.

 • Freddie Heremans

  Inderdaad Robert De Meulder, Van Crombrugge wint op zijn eentje vele punten. Samen met Chadli de enige schoten in de roos die RSCA verwezenlijkte in zijn warrige aankooppolitiek.

 • Dirk Loockx

  Ik ben al meer dan 40 jaar fanatiek Club Brugge supporter, maar supporter vol voor mijn ploegje (met een kritische blik)en niet tegen een andere ploeg. Ik vind 0-0 op Eupen voor Anderlecht geen drama. Eupen heeft ambitie,is een stugge ploeg, hebben al te veel punten weg gegeven en gaan nu met een over-mijn-lijk mentaliteit op de plein staan. Dat Anderlecht en heel zijn entourage nu maar beseft waar hun niveau ligt, alleen dan kan het beteren. En Franky heeft dat al begrepen, geloof me maar.

 • Gerard Akkermans

  De hand van Company blijft zichtbaar. Arnesen op bestuurlijk vlak de man met praktische ervaring en kennis van zaken gooien ze buiten. Verschuren zonder enige spelers ervaring op top niveau blijft zitten. Het is een evenbeeld van onze Belgische politiek, de zoontjes volgen de vaders op. Lekker blijven zitten voor eigen gewin.