Exclusief voor abonnees

Onze Anderlecht-watcher kijkt achter de schermen bij een club in crisis: “En Kompany, hij ploegde voort”

Photo News

Michael Verschueren heeft dezer dagen “goeie gesprekken" met Simon Davies en Vincent Kompany. Het is daarbij opvallend dat Kompany veelal naar Verschueren trekt – “Om de vijf voeten staat hij in ­Michaels bureau”, zegt een bron op Neerpede – en niet naar technisch directeur Frank Arnesen, ‘by far’ de man met de meeste voetbalexpertise. Het is maar de vraag of Kompany, omringd door zijn vrolijke vrienden, graag tegengewicht krijgt.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
59 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • LUC HUON

  Wat RSCA en de echte supporters willen doen vergt tijd en de tijdelijke afstand van het statuut van topploeg. Wat FCB doet vergt geld, supporters die brullen voor een truitje zonder te weten wie er in zit en de steun van de media die zich realiseren dat deze politiek de ondergang van Belgisch voetbal meebrengt maar Verhaegen zijn hielen likken.

 • Lois Verdonk

  Het probleem is dat Kompany met een amateur als Verschuren moet samen werken.

 • Louis Meeus

  Kompany was daar beter niet geweest.

 • Georget PAPPENS GEORGET

  Anderlecht is een sloep zonder reder. En valabele kapitein ook al niet De matrozen missen grinta omdat ze salonvoetbal moeten op het gras brengen. Zo gaat dat niet meer en, als er geen verandering komt lijden ze schipbreuk Zou jammer zijn...

 • Dirk Van der Weeën

  En laat die 30 milj nu juist die zijn die jullie missen om deftige transfers te doen Marc.