Ga naar de mobiele website
^ Top

Ons rapport: Sels, Spajic en 'Teo' top, Stanciu flop

BELGA

Matz Sels: 7

Haalde in moeilijke omstandigheden een prima niveau, zonder wereldsaves, maar met veel góeie reddingen. Kansloos bij de doelpunten.

AP

Olivier Deschacht: 6

Europese avond nummer 98, maar speelde als een jong veulen. Scherp in de duels en zelfs met offensieve infiltraties.

Photo News

Sven Kums: 3

Pakte snel rood na een overtreding in de zestien op Lewandowski. Had slimmer moeten zijn - bij díe fase was een tegengoal geen zekerheid.

EPA

Uros Spajic: 7

No-nonsenseprestatie: niet al te veel nadenken, maar knokken voor elke centimeter. Stond meermaals op de juiste plek. Sterk in de lucht.

Photo News

Andy Najar: 5

Moest vroeg geblesseerd naar de kant. Het was onverantwoord om hem, na langdurige afwezigheid, twee matchen op vijf dagen tijd te laten spelen.

BELGA

Adrien Trebel: 6

Een partij zoals hij ze graag heeft - veel lopen en beuken. Deed dat goed, met druk vooruit, maar vergat defensief vaak zijn man.

BELGA

Leander Dendoncker: 6

Zijn kwaliteiten komen stukje bij beetje terug. Maakte veel meters en kon desondanks meestal de juiste keuze maken. Hoopgevende avond.

Photo News

Alexandru Chipciu: 6

Startte zoals we hem kennen - zoutloos. Herpakte zich nadien, met veel rushes en één hoogtepunt: een poging tegen de paal.

EPA

Nicolae Stanciu: 4

Kreeg een grote kans op de 1-1, maar miste zijn schot compleet. Heeft een duidelijk gebrek aan ritme en vertrouwen.

EPA

Sofiane Hanni: 5

Speelde in balbezit zoals Anderlecht dat hoort te doen: met durf en lef. Hád de bal echter weinig. Frustrerend.

BELGA

Lukas Teodorczyk: 7

Uitstekende wedstrijd, nochtans zonder zelf te dreigen. Was een aanspeelpunt en liet zijn ploegmaats aansluiten. Na een uur stilaan moegestreden.

Photo News

INVALLERS:

Appiah: 5
In de gegeven context - invallen zonder opwarming tegen je voet - best degelijk. Een topper wordt hij evenwel nooit.

Onyekuru: 4
Kan later aan zijn kleinkinderen zeggen dat hij in de Allianz Arena stond, maar daarmee is alles gezegd. Ondankbare invalbeurt.

Harbaoui: X
Hoewel er aan die handvol minuten weinig eer te behalen was, viel hem geen inzet te verwijten. Het is wat het is.

Meer over12 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Frederik Feys

  waarom altijd stanciu afbreken. speelde redelijke match. beter dan onyekuru. deed precies niet mee. zet stanciu op zijn plaats en laat hem volledige matchen spelen. word de beste voetballer in competitie

 • françois troch

  waarom toch altijd die kritiek op Stanciu een van de beste voetballers op Anderlecht maar goed kunnen voetballen is precies niet genoeg hoe kan hij zich bewijzen elke match een kwartier en soms mag hij eens starten, Weiler zou beter zijn vriendjes Hanni, Chipciu eens op de bank zetten

 • gert conings

  Waar heeft Sven Kumps, 3 punten verdiend? Rood na 11 min, dankzij Weiler. 1 punt voor opwarming,2 punten dat zijn veters niet los zijn gegaan?

 • Boarle Moorlooghe

  Teo? Top? Voor de helft van zijn loon wil ik dit ook nog wel doen! Amai, de verslaggever zal normaal cricket volgen zeker?

 • dany Dany Herman

  En die van tien miljoen is er maar één van amper 1 miljoen woehahaha wat een lol heb ik beleefd en Weiler is daar de gepaste man jammer dat de externe hulp verleden jaar kampioenschap bepaalde

Gesponsord

Meld een bug