Ondanks operatie ‘Propere Handen’: omstreden makelaar Bayat is terug bij Anderlecht

Mogi Bayat.
BELGA Mogi Bayat.

Mogi Bayat zou, via tussenpersonen, een groot aandeel hebben gehad in de terugkeer van Kara Mbodj (29) naar Anderlecht. Het huurcontract van de Senegalees werd na een aanvaring met Nantescoach Vahid Halilhodzic stopgezet, waardoor de verdediger wellicht vandaag al op het oefenveld verschijnt in Pinatar, waar de Brusselaars op winterstage zijn. Het zou zo de eerste transfer van Bayat zijn sinds operatie ‘Propere Handen’. Anderlecht had eerder te kennen gegeven te zullen “opletten met de betrokken makelaars”, maar nu al zijn die intenties dus achterhaald. 

Kara en Mogi Bayat, toen die eerste werd voorgesteld bij Nantes.
RV Kara en Mogi Bayat, toen die eerste werd voorgesteld bij Nantes.22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik cappelle

  Daar komt geen makelaar aan te pas ! Hahahaha….. Dat is ook ne kenner zulle.

 • Geert Corens

  Ik zie niet in wat bayat hiermee te maken zou kunnen hebben. Het huurcontract van Kara werd beëindigd, dus is het toch volstrekt normaal en logisch dat hij terugkeert naar de club die hem verhuurde. Daar komt geen makelaar aan te pas.

 • Georges Vande Velde

  Wanneer komt het gerecht met resultaten van het onderzoek of gaat men wachten tot het kampioenschap is afgelopen, zodat men kan oordelen en veroordelen in functie van .........?

 • joseph Leysen

  Europa kan misschien eens een rol spelen. Waarom de belasting en rsz op de lonen van sporters niet gelijk trekken in alle landen van de europese gemeenschap en de overige landen die deelnemen aan de europese competities. Belasting op sponsorgelden idem dito. Zo is die eeuwige discussie tussen gewone loontrekkende en sportmensen uit de wereld. De loonkloof zal grotendeels gedicht worden, bijna iedereen tevreden.

 • Patrick Weyers

  Is hier geen beroepsverbod mogelijk? Eerst een (schijn)proces en dan voorwaardelijke straffen zeker.?