Oekraïense linksback voor Anderlecht: akkoord met Mykhaylichenko nadert

Bogdan Mykhaylichenko
rv Bogdan Mykhaylichenko
Anderlecht voert vergevorderde onderhandelingen met Bogdan Mykhaylichenko (23). Behoudens een verrassing komt de linksachter over van Zorya Luhansk.

Bogdan Mykhaylichenko van Zorya Luhansk kan een meerjarig contract tekenen in het Lotto Park. Hij stond op de radar van verschillende topclubs in zijn thuisland, maar geeft de voorkeur aan een overstap naar Anderlecht, dat minder dan één miljoen euro voor hem zal betalen. Een akkoord nadert, finale handtekeningen zijn er nog niet gezet. Sowieso heeft de speler de belofte gekregen dat hij de competitie in Oekraïne, die nog een dikke week loopt, mag volmaken. Mykhaylichenko staat bekend als een bijter met een goeie voorzet.

Bij Anderlecht moet Mykhaylichenko de concurrentie aangaan met Kemar Lawrence, die eerstdaags terugkomt uit Jamaica. Hij miste tot dusver de ganse voorbereiding door familiale problemen.

Lees ook. Iedereen blij: Derrick Luckassen extra jaar bij Anderlecht

Kemar Lawrence bij zijn officiële voorstelling in maart.
BELGA Kemar Lawrence bij zijn officiële voorstelling in maart.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • André Vermaelen

    Weeral ene van eigen jeugd ? Doubleur voor De terugkerende Deschacht ?