Exclusief voor abonnees

Nú al hoogspanning op Anderlecht: “Vooral tussen Vercauteren en Kompany waren er pittige discussies”

Puntenverlies op Mechelen hard aangekomen op Neerpede

Vincent Kompany en Frank Vercauteren.
BELGA Vincent Kompany en Frank Vercauteren.
Gelijkspelletje met gevolgen. De sfeer op Anderlecht was deze week “gespannen”. Vooral tussen Frank Vercauteren en Vincent Kompany waren er felle discussies, zo klinkt het in de wandelgangen van Neerpede. Maar verandert er ook iets? ­Trebel in de basis, ­bijvoorbeeld?

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
30 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Danny De Graeve

  Kompanany van City geweest bakt er totaal niks van. Hoop dat Vercauteren deze vedet op zen plaats zet of de eer aan zichzelf houd en onrslag neemr. Genoeg is genoeg

 • Rudy Jacobs

  kompany behouden en binnen de korste keren bevordering en dat is dan nog te zwaar voor die ploeg die geen geld meer heeft om om te kopen zoals in het verleden.

 • boris paesen

  Wat wil je als een omhoog gevallen speler tegen zijn trainer gaat zeggen hoe het moet. Vercauteren is de trainer dus moet Kompany leren luisteren. Anders moet hij een andere job zoeken waar hij wel het juiste diploma voor heeft.

 • murielle goffin

  Twee kapiteins op een schip: dat werkt niet. Nogmaals de verantwoordelijkheid van Coucke die verdeeldheid zaait binnen RSCA.

 • monique dewaele

  Vercauteren haalt eind 2020 niet !