Exclusief voor abonnees

Marc Degryse zocht Paul Van Himst op: “Als Anderlecht dan toch Ajax wil nadoen: waarom niet de Paul Van Himst-Arena?”

Photo News
De hoofdredacteur mag het ons niet kwalijk nemen. U, beste lezer, ook niet. De tekst hieronder heeft geen lijn noch een structuur. Het is het gemijmer van Paul Van Himst (75) en Marc Degryse (53) over iets wat hen na aan het hart ligt: ­Anderlecht. Het gesprek ­gebeurde aan een restaurant­tafeltje, maar het had net zo goed op café gekund. U weet wel – twee mensen die ongedwongen babbelen, eens hun hart luchten. “Marc, als ze nu eens winnen op Standard?”. “Mô Paul, toch.”

Degryse: “Gaan we een flesje Veuve Clicquot drinken, Paul? Ik heb speciaal mijn kostuum aangedaan om met jou te praten.”

Van Himst: (lacht) “Awel, ja, ’t is goed.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Inderdaad " Paul van Himst arena " zou niet mistaan ...... Maar met betere spelers dan als ze een beetje op Ajax willen gelijken...veel werk aan de winkel ...

 • Berry Colijn

  Anderlecht Ajax nadoen!!! Hahaha. Alleen met de naam voor het stadion zeker!!

 • Philippe Vander Haeghen

  In plaats van te zwansen bij een glaske champagne, zouden ze beter eens gaan aankloppen bij het bestuur.

 • Christian MERTENS

  Van Himst Arena Super, maar brengt niets op voor de Couckenbak misschien Brésor Arena ! ! !

 • Jean Emare

  Kunnen ze hiermee dan echt geen grote sponsor aantrekken??? Zegt genoeg. Verder zeg ik al enkele jaren dat ze een topper nodig hebben in elke lijn in combi met de uitstekende jeugd van RSCA, ipv 10 reserven met doorverkoop aantrekken. Doorverkoop is belangrijk.. maar als je hiermee 15miljoen CL geld misloopt.. dan ben je niet goed bezig. Constant.. draait hem om in zijn graf.. en menig supporters elke wedstrijd!