Exclusief voor abonnees

Marc Degryse vindt dat er grenzen zijn aan alles: “Kompany denkt dat hij God is”

Belga
2 op 12. Met Anderlecht gaat het van kwaad naar erger. Nu ook defensief kwetsbaar. Onze huisanalist Marc Degryse stelt vast de de trainer Kompany een probleem heeft en eens moet nadenken over zijn dubbele rol.

“De problemen zijn alleen maar groter geworden. Dat de jeugd wisselvallig is, daar heeft iedereen begrip voor. Dat de moeilijkheidsgraad van Kompany’s filosofie hoogt ligt, ook. Maar nu blijkt Anderlecht niet alleen last te hebben met efficiëntie voor doel, het is ook defensief kwetsbaar. Net datgene wat ze konden missen als kiespijn en waarmee we geen ­rekening hadden gehouden.”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis158 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean Vandenbosschr

  Iedereen heeft hier makkelijk praten. De analysten voorop. Maar niemand heeft de voetbalkennis noch de ervaring van deze Kompany. Kalm blijven en hem alle kansen geven, na nieuwjaar komt het moment van de waarheid.

 • dirk claeys

  de enkels van Vince of zijn mooie woorden of mooie ogen , als blijkt dat einde september ze kandidaat zijn voor 1B zal compagny vliegen als de vogels , maar dan buiten ?

 • Verstappen Martine

  Als iedereen dat jaren tegen je zegt dan geloof je dat op den duur ook. Al die voetballers van nu hebben grootheidswaanzin.

 • Willy Duflou

  Gek van Glorie, kan alleen in België gebeuren ????? Er was al een Keeper die het zelfde dacht .

 • lucien Noreilde

  en wie denkt dat ook ? één ding kan men zeggen Kompany is geen deserteur , Van Gaal werd ook bespot door als men het palmares naast elkaar legt mijn gedacht ????