Exclusief voor abonnees

Marc Degryse met een tip voor Anderlecht: “Kompany, speel eindelijk eens met vaste elf”

Belga
Weer geen driepunter voor Anderlecht. 6 op 27. En nu ook revolterende fans. Marc Degryse, onze huisanalist, legt de vinger op de wonde. “Zo veel verandering zorgt niet voor automatismen, zo smeed je geen ploeg. We zijn tien wedstrijden ver met de bekerwedstrijd bijgerekend en er staat nog ­altijd geen ploeg.” 

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudi Hellemans

  Rudi Hellemans Marc D Gryse heeft wel in grote lijnen gelijk vind ik

 • marc germeau

  Hoe durft men hier te zeggen dat Degryse het niet ver geschopt heeft. Hij speelde nu éénmaal in een periode waarin de Belgische voetballer nooit bij buitenlandse topteams terecht kwam. MDG had niets meer te bewijzen in België toe hij naar Sheffield ging. Bij Brugge en RSCA had hij alles gewonnen. Vandaag is hij een wonderlijk goeie en intelligente analyst. Alleen als manager bij Club liep het mis, alleen omdat de Caje tekort kwam als trainer en hij daar mee voor opdraaide.

 • rik cappelle

  In die 10 jaar !!! en geen 11 of zelfs 13 zoals sommige sukkelaars hier steeds beweren zijn wij nooit zo laag gevallen zoals dat ploegske want wij eindigden tenslotte nog 6x3de en 1x4de en 1x6de en werden ook nog 2x vice-kampioen. Tussenin wonnen wij nog eens de Beker v Belgie ook. In plaats bij de eerste zes zal daar zelfs al moeilijk worden. In de loop van die 10 jaar groeide het supporterslegioen steeds maar verder aan en daar zie ik verder de toeschouwersaantallen slinken. Doe maar zo verder

 • rik cappelle

  Wat is er aan het gebeuren met een supertalent als Yari Verschaeren en wie is daar verantwoordelijk voor ? Antwoord ….slechts één iemand en die heet Kompany. De transferwaarde stuikt met duizelingwekkende snelheid naar beneden. Op "transfermarkt" is de waarde nog amper 15 mio€ !!! Normaal een habbekrats voor zulk een talent.

 • luc teirlynck

  Een zinkend schip , de problemen waren al jaren bezig nu zit men bijna op de bodem . Stel je voor dat paars wit mocht zakken .deze situatie trek je niet op 1 jaar recht men spreekt van een project !! Heb eerder de indruk dat er meer aan de hand is en de verkeerde mensen daar de touwtjes in handen hebben