Marc Coucke slaat mea culpa en geeft toe dat dit Anderlecht niet kan brengen wat ervan verwacht werd: “Sorry allen”

Marc Coucke.
Photo News Marc Coucke.
Anderlecht-voorzitter Marc Coucke geeft op Twitter toe dat paars-wit niet brengt wat ervan verwacht werd. De preses van de Brusselaars biedt tegelijk ook zijn excuses aan. Anderlecht speelde vanmiddag ‘maar’ 1-1 gelijk tegen degradatiekandidaat Lokeren, nadat vorig weekend ook al verloren werd op het veld van Eupen.

“Na de zwakke wedstrijden tegen Eupen en Lokeren moeten we nederig toegeven dat deze ploeg niet brengt wat ervan verwacht werd”, schrijft Coucke op Twitter. De 53-jarige Oost-Vlaming toont zich tegelijkertijd evenwel ook strijdvaardig. “We zullen hard blijven werken voor deze schitterende club, om de fans het voetbalgeluk weer te bezorgen.”

“Sorry allen en niet versagen. Het zal en moet lukken.” In het Frans voegt Coucke er nog aan toe dat de ploeg “moet blijven werken en analyseren. Maar dat zal jammer genoeg tijd kosten.” Begin oktober ging Marc Coucke voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem nog in dialoog met de paars-witte achterban, maar sindsdien kon Anderlecht zijn niveau nog niet opkrikken.

Coucke en Luc Devroe, verantwoordelijk voor de transfers.
Photo News Coucke en Luc Devroe, verantwoordelijk voor de transfers.105 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • albert verdeyen

  Makelaars zijn Marc Coucke aan het pluimen.De makelaars laten hun onderdanen slecht spelen en coachen zodat Coucke terug meer geld moet investeren .(met de winterstop terug transfers te doen). Hierdoor steekt hij er nog meer geld in een bodemloze put dat hij wil terug verzilveren. Maar dan weer slechte transfers of spelers die niet a fond gaan en zo gaan ze hem blijven pluimen

 • luc van der maelen

  Met sorry ben je niets moest iedere sorry een overwinning zijn waren We al kampioen

 • Marc Ledure

  Marc Coucke gat beter in zijn broek gescheten ( op zijn boers) of dien Anderlecht te kopen. Nu twee jaar en hij verkoop ze terug. T'is nen boer en nen boer werkt niet graag met verlies.

 • Ward Van Hoyweghen

  Bij ons noemden ze vroeger iemand die niet goed wijs was "nen koekenbak" .De lijn is snel doorgetrokken .

 • wim rooyakkers

  In het voetballen is meer geld nodig om op niveau te zijn dan in het wielrennen.