Marc Coucke over snelle Europese exit Anderlecht: “Ik houd hier een slecht gevoel aan over”

BELGA

Marc Coucke keek vanochtend op de luchthaven van Istanbul terug op de snelle exit van Anderlecht op het Europese toneel. “Ik houd hier een slecht gevoel aan over”, aldus de RSCA-voorzitter. “Ik dacht dat we zouden overwinteren als we hadden gewonnen tegen Fenerbahçe. Het was zeventig minuten niet slecht, het is ook niet hier dat we het weggegooid hebben.”

Waarna Coucke de voorbije maanden nog eens overliep, een periode waarin de prestatiecurve van Anderlecht voortdurend kwakkelde. “Wat we brengen, is onvoldoende voor deze club”, aldus Coucke. “De supporters verdienen beter. We hadden meer verwacht van deze kern, zeker na de eerste speeldagen. We moeten nu analyseren wat er de voorbije maanden is foutgegaan. Maar eerst moeten we er alles aan doen om te winnen tegen AA Gent. Dan is de balans in de competitie oké, het totaalbeeld is echter minder fraai.”
108 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Debrouwer

  Tja, arbiters omkopen in Europese matchen is dan ook zo gemakkelijk niet. Je bent ook geen Vanden Stock hé !

 • Werner Van Crombrugghe

  Te weinig kwaliteit????? Met deze ploeg (die er momenteel geen is) zijn er zeker trainers die hier in België kampioen kunnen spelen maar men moet de beste spelers opstellen en vertrouwen geven ipv gelijk maken met de grond, arrogantie is de sluier van onwetendheid...

 • jean gregoor

  Dat hij zaterdag avond eens kijkt naar 2 de klasse in Duitsland. Daar zou Anderlecht nog niet binnen de eerste 6 eindigen.

 • eric debanne

  Ze gaan moeten vechten om play-off 1 te halen ...! Geen kwaliteit in deze ploeg en een klungel van een coach en Devroe met zijn slechte transfers ook ...! Coucke : waar is dat feestje ...?

 • Moreno Tecchio

  Schoenmaker blijf bij uw leest ! Coucke was beter bij Oostende gebleven !

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00