Lukaku neemt van vrije dag gebruik om conditie te onderhouden op Anderlecht

Romelu Lukaku met Jean Kindermans.
HLN Romelu Lukaku met Jean Kindermans.

Opgemerkte gast op Neerpede vandaag: Romelu Lukaku. De aanvaller van Manchester United nam van een vrije dag gebruik om op het oefencomplex van Anderlecht, in RSCA-outfit, zijn conditie te onderhouden. De ex-speler van paars-wit kreeg toestemming van United om af te zakken naar Brussel, waar hij mee trainde met de jeugd. Morgen wordt hij weer in Manchester verwacht.

Lukaku wil weg bij Manchester United, maar wacht al weken vergeefs op  een transfer naar de Serie A. Hij heeft uitstekende contacten met het bestuur van ex-club paars-wit. Ook Vincent Kompany kent hij uiteraard goed.

Romelu Lukaku naar Jean Kindermans.
HLN Romelu Lukaku naar Jean Kindermans.

‘Big Rom’ hoopt binnen vier dagen uit zijn lijden te zijn verlost. Hij wil weg bij Man United. Inter is nog zijn enige overgebleven vluchtroute. Manchester United trok zondag naar eigen zeggen zelf de stekker uit het dossier Paula Dybala - het kan evengoed andersom geweest zijn. Genoeg getalmd. 

Zes dagen wachten, leverde zes keer een negatief antwoord op en exuberante salariseisen van de speler (20 miljoen euro) en het commissieloon dat zijn agent vroeg (15 miljoen euro) deden United uiteindelijk afknappen op Dybala. Een week leefden de fans in hoop. 

IJdele hoop. Juventus probeerde de aanvaller te slijten aan United om zijn boekhouding op orde te krijgen - de exacte constructie waaruit Juve voordeel zou halen besparen we u wegens te ingewikkeld. Druk op Dybala hielp niet. Dreigementen evenmin. Hij liet zich niet wegpesten. Maandag hervat hij gewoon de trainingen bij Juventus. Ze zullen hem graag zien komen.

Bij Inter zien ze het graag gebeuren. Na maanden van flirten met Lukaku zitten ze plots weer in pole voor het eerste target van Antonio Conte. Derde keer goeie keer. 

Een nieuw bod wordt voorbereid en Inter heeft er alle vertrouwen in dat ze deze keer wel aan het langste eind zullen trekken. Bij United rekenen ze nog altijd op 80 - 85 miljoen. 

Wordt vervolgd. Wellicht kreeg hij permissie van United op mee te trainen bij Anderlecht. De club wil van hem af.
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wilfried Vanden Berg

  Op de knieën terug . Veel show en vele grote clubs wilden hem. Volgens hem. Waar blijven nu die grote aanbiedingen . De grote clubs kennen zijn kwaliteiten reeds. En dat is zeer miniem .

 • Wilfried Vanden Berg

  Op de knieën terug . Veel show en vele grote clubs wilden hem. Volgens hem. Waar blijven nu die grote aanbiedingen . De grote clubs kennen zijn kwaliteiten reeds. En dat is zeer miniem .

 • jammy cappon

  Big Rom is op zoek naar kinderbueno, blijkbaar enkel te verkrijgen in het Brusselse.

 • rene de kort

  bij fc de kampioenen is ook nog plaats

 • Tom Tom Vantorre

  Is Anderlecht overgenomen door Basic Fit?

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00