Ga naar de mobiele website
^ Top

Ligt toekomst Dennis Praet bij deze topper?

photo_news
 

Naast Chancel Mbemba en Aleksandar Mitrovic is ook Dennis Praet nadrukkelijk in beeld bij Atlético Madrid. Twee weken geleden trok Herman Van Holsbeeck met huismakelaar Christophe Henrotay naar Madrid om er met Atlético een aantal dossiers te bespreken. Ook de naam van Praet kwam toen ter tafel. Christophe Henrotay kreeg van vader Praet een mandaat om Dennis te vertegenwoordigen in Spanje en Engeland. Henrotay heeft na de transfers van Courtois en Alderweireld een uitstekend contact met Atlético, de link is dus snel gelegd.

photo_news

Mbemba
Een transfer van Mbemba naar Atlético is aan de orde wanneer de Spanjaarden Alderweireld definitief van de hand kunnen doen aan een Engelse club. Mbemba staat ook in de belangstelling van Arsenal, Newcastle en Porto.

In het kader van de transfer van Defour heeft Anderlecht een akkoord met Porto dat de Portugese club Mbemba kan weghalen voor een bedrag tussen de 7 à 8 miljoen euro. Porto is evenwel niet de prioriteit van de speler. Of Mbemba én Praet én Mitrovic Anderlecht verlaten, zal evenwel afhangen van het al dan niet halen van de Champions League.

Meer overReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug