Exclusief voor abonnees

Kums eindelijk opnieuw op toerental: “Ik roep en tier niet, maar ik ben wél een leider”

Photo News
Zou het toeval zijn? Nu Sven Kums (30) herboren is, begint ook Anderlecht plots weer te winnen. “We hebben kwaliteit. Het mag er stilaan ¬uitkomen ook.”

’t Is simpel, Sven...

(knikt) “Het is alles of niets. We móeten winnen om nog kans te maken op overwintering. Het is ook gewoon tijd om eens een reeks neer te zetten. De zege afgelopen zondag tegen Cercle moet ons in die optiek vertrouwen geven. Het was goed, tot de 4-0.”

Je zou ook kunnen zeggen dat die twee tegendoelpunten voor twijfel zorgen.

“Ik zie het eerder als een serieuze waarschuwing. Nóg maar eens. Het is een wederkerend probleem, ook vorig seizoen hebben we onszelf een paar keer nodeloos in de miserie gewerkt. Het is pure nonchalance, een gebrek aan concentratie. Tegen sterke ploegen als Fenerbahçe betaal je dat cash, hoor.”

Photo News

Je hebt 17% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  Een leider ...? Te gek voor woorden ...! Net als de coach : waardeloos

 • MarliesSchoefs

  meent die dat nu echt

 • Domien Deschutter

  Voor mij heeft Sven Kluns nog niets bewezen...Overroepen speler. Wat missen ze bij Anderlecht spelers als: Wilhemsson, Jelle Van Damme, Wasyl, Legear in betere tijden, Boussoufa, Zetterberg, Kouyaté, Chité in betere tijden, Bassegio, Aruna Dindane, Iatchouk, Jestrovic, Jovanovic, ...behalve Swagemaekers, Bornauw en Dudillon (en wisselvallige doelpuntenmakers Dimata en Santini) niet veel soeps

 • eric debanne

  Overschatte speler ...! Heeft het niveau niet om bij paars-wit te mogen spelen ... De 2/3 van de spelers in feit ...!

 • Peter Debrouwer

  Herboren ? Winnen ? Tegen Jantje en Mietje ja ! Propaganda voor jullie anderlecht ? Of opgedrongen artikel door Coucke ?