Kums: “Dit moet er dringend uit, of we gaan nog veel punten verliezen”

BELGA
Sven Kums baalde uiteraard na de 2-2-draw tegen Fenerbahçe. “We schieten onszelf in de voet.”  

“Ik denk dat we goed aan de match beginnen”, begon Sven Kums - goed voor twee assists - zijn relaas voor de microfoon van Sporza. “We komen in de eerste helft op voorsprong en maken na rust snel een tweede. Maar dan schieten we onszelf in de voet. Dat is de voorbije weken teveel gebeurd. Dat moet er dringend uit, want zo gaan we nog veel punten verliezen. Of we beter waren dan de Turken? Goh, zij creëerden ook wel wat kansen waar Thomas Didillon ons enkele keren recht hield. Het was wel een goede partij waar het goed op en neerging, maar we mogen dit nooit weggeven. Thuis moet je winnen hé, zeker als de 2-0 voorstaat.” 

Photo News
Photo News7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Leon Mertens

  Gerkens inde fout begin van het einde !

 • eric debanne

  Niet naïef zijn ...ze liggen eruit Europees ! Waardeloos ...

 • Marc Van der Kaa

  Ge moe HUUG Speule!

 • gert lans

  Neen, in het moderne voetbal speelt men niét korter op de man ook niet bij 10 jarige , en dit ook tot mijn grote ergernis maar kom uit je zetel en ga maar eens kijken !En stop met kritiek op Trebel te geven , dezelfde onnozelaars hebben ook Hanni weggejaagd ! Het is Gerkens die de match deed kantelen !

 • Etienne Morren

  Iedereen moet truitje nat maken ook de man van 8milj oen wat weg gegooid geld en Trebel zwak