Kums baalt over onterecht afgekeurde goal: "De match had er helemaal anders kunnen uitzien"

Kums snelt voorbij Denswil.
BELGA Kums snelt voorbij Denswil.
Sven Kums speelde zijn eerste klassieker in de hoofdmacht van Anderlecht, maar de middenvelder moest zich tevreden stellen met een scoreloos gelijkspel. Daardoor blijft de kloof tussen paars-wit en blauw-zwart negen punten.

"Er waren kansen aan beide kanten, maar in de eerste helft wordt er wel een doelpunt van ons onterecht afgekeurd", blikte Kums voor de microfoon van Play Sports terug op de wedstrijd. "Als die treffer telt, ziet de match er toch helemaal anders uit. Vooral in de tweede helft waren wij ook de betere ploeg, maar jammer genoeg valt de goal niet."

Kums zag ook bij Anderlecht zaken die beter hadden gekund. "We hadden misschien wat rustiger moeten zijn aan de bal. Maar als er een goal valt, is het allemaal goed. Zo dicht ligt het soms bij mekaar."

Door het gelijkspel blijft de voorsprong van Club op Anderlecht negen punten. "We wilden winnen, de drie punten pakken en de kloof kleiner maken, maar dat is niet gelukt. Maar de competitie is gelukkig nog lang en we gaan er gewoon vol voor blijven gaan. Maar ik kan niet ontkennen dat ik ontgoocheld ben. We wilden winnen."

Photonews
Photonews
BELGA12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • danny buyse

  Nancy, wat die fouten met het afgekeurd doelpunt te maken heeft? Dat Anderlecht alleen de feiten ziet die in hun nadeel beslist worden en niet de feiten in hun voordeel en dus in het nadeel van de tegenpartij!

 • Roos Desreveaux

  met die afgekeurde goal, was het randje buitenspel, en een gelijkspel is een juist beeld van de wedstrijd, alhoewel er wel een paar rode kaarten aan de kant van anderlecht hadden mogen vallen. dan ging er van een gelijkspel geen sprake meer zijn

 • wil baken

  Tja, als rsca 3x rood krijgt voor de drie ellebogen ook...

 • Jean Schoups

  Als ze eens beginnen te spelen met volle inzet i.p.v. te speculeren op fouten en geniepige ingrepen. Zonder enthousiasme zijn het maar gewone kermisploegskes!

 • dany Dany Herman

  Deschacht gaan ze wegens gokken schorsen NA LOOPBAAN, Harbaoui mag langzaam aan mma beginnen denken daar zijn ellebogen toegelaten zoals nu bij zijn ploeg Teo mocht in eerlijke competitie niet eens op wedstrijdblad staan net als Olivier Hands in de zestien is bij hen nooit penalty En lichte fouten is bij andere ploegen steeds geel bij hen niets Dit seizoen zijn verschillende ploegen dik bestolen geweest waar Anderlecht de drie punten kreeg zie oa Waasland