Kompany verschijnt op training, ook aanwinst Lawrence van de partij

Photo News
Vincent Kompany is back. De international verscheen vandaag op het trainingsveld van Neerpede, net als nieuwe aanwinst Kemar Lawrence. De Jamaicaan arriveerde vrijdag in ons land. 

Kompany dacht er diep over na om vrijdag tegen AA Gent al zijn wederoptreden te maken. Op de MRI was geen letsel te zien. Omdat er toch wat spiermoeheid in de kuit aanwezig was, bleef hij alsnog langs de kant. “We wilden geen risico’s nemen. Maar ik verwacht dat Vincent tegen Mechelen er weer bij zal zijn”, vertelde coach Frank Vercauteren achteraf. 

De partij in het AFAS-stadion wordt uiterst belangrijk. Met winst zaterdagavond doet paars-wit weer helemaal mee voor play-off 1. 

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddy Stael

  Meneer Moons , het EK komt eraan !!! Wie denk je da er centraal achterin zal spelen bij de rode duivels ? Idd , nog altijd de beste !!! KOMPANY ! Dus als je als neutrale voetbalkenner iets van voetbal kent , stop dan met een momument als KOMPANY af te breken ! Bekijk die man zijn palmares eens voor je dwaze praat verkoopt , maar ja ... uit een olievat kun je geen wijn tappen hè

 • Jo Boonen

  Eric, denk toch dat er een takje tegen uwe bol gevlogen is gisteren. Zonder die arbitrage hadden ze een titel of 8 minder :)

 • alfons moons

  Wereldnieuws ! KPNY op training ! Had niet het lef om te spelen tegen Gent !

 • Eric Severijns

  Tenzij de arbitrage er weer anders over denkt. Deze hebben Anderlecht dit jaar al 10 punten gekost. Misschien eens hoogtijd om een advocaat te raadplegen, dit valt onder de noemer vervalsing.

 • Flor Peeters

  Van een wereldwonder gesproken, Kompany verschijnt op training.