Kompany sprak met de Anderlecht-fans

BELGA

Anticiperen op sluimerende onvrede. Speler-manager Vincent Kompany en sportief manager Michael Verschueren hebben in aanloop naar de partij van afgelopen woensdag op Beerschot gesproken met een supportersdelegatie. Dat overleg verliep in een constructieve sfeer, waarbij de Anderlechtfans aangaven dat zij de beker erg belangrijk vinden. Aangezien die klif goed genomen is, is het de verwachting dat de achterban zelfs bij een eventuele ontgoocheling tegen Waasland-Beveren zondag relatief rustig zal blijven. Desondanks benadrukte Kompany, die gisteren als coach het eerste deel van de training miste door verzorging, intern dat hij absoluut de drie punten wil — deelname aan PO 1 blijft het doel. Wat Anderlecht hoop kan geven: Waasland-Beveren won nog nooit op RSCA. Ook dit seizoen pakte het nog geen zege.

Vincent Kompany.
Photo News Vincent Kompany.
BELGA10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frederik Janssens

  'Kompany, die gisteren als coach het eerste deel van de training miste door verzorging,' Dit bewijst dat speler-trainer zijn niet werkt. Kompany moet stoppen. Het voetbal is om te HUILEN.

 • Bart Beyns

  Het zou maar een ramp zijn als ze vandaag verliezen tegen W-B. Enfin tegenwoordig weet je natuurlijk nooit. De schrik zit er goed in bij RSCA, wat een leuk leedvermaak toch momenteel.

 • Steven Hams

  sprak hij frans tegen de fans van een ploeg van een vlaamse gemeente ?

 • joachim albert

  Wees tevreden dat er mensen met mauve hart in bestuur zitten en nog 5 jaar en Kompany zit in bestuur of wordt voorzitter / eigenaar. Mensen met een hart, doel en middelen voor Anderlecht. Wat wilt ge anders? Chinees of Rus als eigenaar? Wees dus tevreden.

 • Gunter Dierickx

  Op het einde van de rit wint Vince altijd.