Kara weigert deel van loon terug te betalen aan Anderlecht

Photo News

Kara Mbodj weigert zes maanden loon terug te storten aan Anderlecht. Bij de verhuur van de Senegalees aan Nantes was afgesproken dat paars-wit nog de helft van zijn salaris zou betalen. Hij was oorspronkelijk voor een volledig seizoen verhuurd aan Nantes en bij Anderlecht betaalden ze Kara meteen hun deel van het volledige jaarsalaris. Maar paars-wit haalde zijn speler na zes maanden al terug en betaalt hem nu alleen zijn volledig maandloon. Kara wil echter het bedrag dat Anderlecht te veel neertelde - zes maanden loon - niet teruggeven en aanziet dat als tekengeld. Kara is zo een grootverdiener in de kleedkamer van Anderlecht. Wordt vervolgd.
40 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Waardeloos speler is geen eurocent waard ...! Kan begrijpen waarom Nantes hem buiten gooide ...! Dat ze aan zijn loon aftrekken eh

 • Roger Deprez

  Goed dat Marc Anderlecht overnam want het water stond aan hun lippen van het vorige bestuur. Wij in Genk zijn blij dat Kara weg is bij ons geen echte club speler zeker niet voor de mentaliteit in Genk.

 • dretie munkies

  Hem vlug verkopen : er valt toch geen eer te halen met zo een speler. Een totaal foute beslissing hem terug te halen ! Terwijl er zo veel goede backs op Belgische velden rondliepen op dat ogenblik !

 • Dirk Van der Weeën

  Kommer en kwel in huisje wel te vree .

 • Marc Toelen

  Het beste wat Genk ooit is overkomen , het vertrek van onrust stoker Kara .

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00