Indrukwekkend lijstje: deze Europese topploegen stuurden scout naar Zulte Waregem-Anderlecht

Photo News
Anderlecht won gisteravond met 1-2 op het veld van Zulte Waregem. Een wedstrijd waar een pak Europese topploegen een scout naartoe stuurden. Dat vooral voor twee jonge spelers van paars-wit.

Schoon volk aan de Gaverbeek. De Europese top stuurde gisteren een scout naar Zulte Waregem-Anderlecht. Onder meer Ajax, Arsenal, Atalanta, Feyenoord, Genoa, Rangers, Inter Milaan, Manchester United, Marseille, Sociedad, Sevilla en Wolverhampton tekenden present. Het is een publiek geheim dat vooral youngsters als Yari Verschaeren en Albert Sambi Lokonga in de smaak vallen. Anderlecht wil hen voorlopig niet laten gaan, zelfs niet bij een monsterbod. Vanuit België waren AA Gent, Eupen, Standard, Antwerp en KV Mechelen aanwezig. 

Naast Verschaeren valt ook Sambi Lokonga in de smaak
Photo News Naast Verschaeren valt ook Sambi Lokonga in de smaak7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dinamo zagreb

  Atalanta, Feyenoord, Genoa, Rangers,Sociedad en Wolverhampton top ploegen?of top clubs?voormalig top ploegen?sorry maar Genoa is voorlaatste in de serie A,en dat is geen top

 • Patrick Vandeputte

  Dan zullen er volgende keer veel minder zijn want het was niet om aan te zien. 2 ploegen op PO2 niveau.

 • serge vierendeels

  Denk dat er veel teleurgesteld zijn teruggekeerd

 • David Lievens

  Het was dan ook de enige wedstrijd in eerste klasse. Er zijn nog veel meer clubs die hier een scout hebben rondlopen. Hun job is zoveel mogelijk wedstrijden bekijken en talent noteren, straks zitten dezelfde mannen in de andere matchen. Gisteren zullen ze ook niet veel genoteerd hebben want van beide ploegen was het gewoon rotslecht.

 • Guillermo Chaves

  Goed dat ze net gisteren kwamen. Yari was slecht en Sambi ook niet op niveau. Hopelijk waren ze net naar toilet bij de flater van Zulj en waren ze net op tijd terug om het geniale passje te zien van onze Oostenrijkse heerser.