Hoedt messcherp voor Anderlecht en Doku: “Wat is het, een kind van 15, 16?”

Wesley Hoedt was niet te spreken over de aanpak van Anderlecht. Bovendien kreeg de Nederlandse verdediger een gele kaart na een akkefietje met Jérémy Doku. Voor de camera van Play Sports was Hoedt dan ook furieus. “Ik weet niet wat die (scheidsrechter Nathan Verboomen, red.) allemaal aan het doen was. Ik verstuur een crosspass naar Buta, en die linksback (Elias Cobbaut, red.) pakt de bal gewoon met de hand. Anders loopt Buta zo naar de goal. Tientallen keren maakte Anderlecht overtredingen op het moment wij uitbraken. En Verboomen deed niks. En dan krijg ik geel voor die fout op Doku? Ik raak die gozer niet eens. Een kind van 15, 16, wat is het? En dan doet ie zo (Hoedt legt zijn vinger op de mond, red.). Belachelijk. Ik weet niet wat Anderlecht hier kwam doen, maar voetballen was het niet. Wij waren dominant en waren vele malen beter. Als zij zo spelen, verdienen ze geen play-off 1.”

Bolat: “Wij toonden dat we wilden winnen” 

Hoedt.
Play Sports Hoedt.
BELGA13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jean Emare

  Sssst.. Hoedt.. Wie ben je eigenlijk? Gelukkig spelen jullie samba-voetbal en gaan jullie er nooit over.. Met als grote voorbeeld, jullie trainer Bolleke.

 • danny gaethofs

  allemaal zwijgen,koning hoed heeft gesproken

 • danny vandenberghe

  En wie is dien hoedt?

 • lucien luyten

  Ik vind als je iemand ( Lokonga ) gewoon omver stampt ( Defour ) een véél ergere overtreding ,dan handspel !

 • Jeroen Goossens

  Antwerp speelt al jaren betonvoetbal, maar dat weet hij precies niet...