Exclusief voor abonnees

Het volledige interview met Vanden Stock: “Alles van het oude Anderlecht moest weg. Buiten. Démission”

BELGA
Weinig familienamen die zo klinken in het Belgische voetbal als die van Roger Vanden Stock (76). Maar bij ‘zijn’ club Anderlecht zul je hem nog zelden zien. Aan Hugo Camps vertrouwt hij toe waarom: “Alles van het oude Anderlecht moest weg. Buiten. Démission.”

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Karmel

  Wanneer Camp opportuniteit riekt om RSCA aan te vallen, doet hij dat. Roger heeft zich hier laten gebruiken. Iets wat hij wel vaker deed, of liet gebeuren. Denk dat Coucke idd clean house heeft gemaakt, en ben er heel zeker van dat de financiële (verdoken) lasten of leningen die RSCA in korte verleden heeft aangegaan, enorm zijn. ER was telkens een verlies, ondanks de verkopen van tientallen miljoenen en CL-deelnames. Hoe val je dit te rijmen Roger en HVH?

 • LUC HUON

  Als Camps zo nostalgisch is dat hij met VDS dan een veteranen club opricht. Ik beschouw dit artikel als een aanval van Camps op Coucke gebruik makend van VDS. RSCA was al jaren in verval omdat VDS vertrouwen had in mensen die dat niet verdienden. Zonder Coucke was de ravage nog groter3

 • Eddy Grysouille

  Met welk recht haalt Vanden Stock uit naar Coucke? Denk hij misschien dat hij nog steeds de eigenaar is? Vanden Stock heeft RSCA verkocht aan Coucke dan heeft hij niets meer in de pap te brokkelen en dot Coucke ermee wat hij wil. Ik denk dat Vanden Stock gebrek heeft aan aandacht en daarom deze onterechte uithaal naar Coucke.

 • Alex Minnen

  Ik lees dat alles nu om geld draait. Van de stock was degene die als een andere ploeg een goeie speler had, met geld zwaaide om de speler te hebben ook al kon hij hem niet gebruiken. En wat betreft Belgen die naar het buitenland gaan zou ik toch de kranten van de laatste weken eens lezen.ik ben geen fan van Anderlecht maar Van De Stock heeft veel voor hun gedaan. Maar vroeger As niet alles beter.

 • Ludo Mens

  heb je de volledige verkoopsprijs ontvangen ? ja - dan mag de nieuwe eigenaar er mee doen wat hij wil !

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00