Exclusief voor abonnees

Het Grote “Alles komt goed, wacht maar”-interview met Michael Verschueren: “Wij zijn nog steeds een kampioenenhuis”

Michael Verschueren.
Photo News Michael Verschueren.
“Winnen we zondag van Oostende, denk je?”, vraagt Michael Verschueren (49) ons bij het uitzwaaien. ‘Als je dáár niet tegen kunt winnen, kun je het boeltje beter sluiten.’ Verschueren moet erom lachen. ‘’t Is de slechtste niet’, hoor je binnen de vier muren van Neerpede. Il est sympa. Dat kunnen wij best geloven – zijn partijgenoten willen, kunnen of durven niet breeduit te spreken over wat binnen de club als ‘Anderlecht 2.0’ wordt omschreven. First and last man standing: ‘Mister Michael’.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Freddy Madou

  Van Top ploeg naar flop ploeg.

 • jurgen van durme

  Alles komt goed, maar zal niet dit weekend zijn

 • Luc Vandamme

  Een goede ploeg komt niet door geld , eerst goede spelers die gemotiveerd zijn en ook een trainer die er in geloofd . En sommige spelers zitter er daar bij voor koek en ei en dan snotters die zelfs rode duivel worden. Wakker worden zeg.

 • Dirk Loockx

  Een professionele club als Anderlecht onderzoekt toch waarom ze zoveel gekwetsten hebben neem ik aan? De spelstijl van Anderlecht is niet geschikt voor de tactisch en fysiek sterke Belgische competitie.Te gemakkelijk op te verdedigen.Met het knijpen van de backs geven ze te veel ruimte weg aan de tegenstander en het spel gaat veel te traag wegens geen aanspeel mogelijkheden op de flank. Ze kantelen te weinig. Met deze kwaliteiten en spelstijl halen ze geen playoff 1.

 • janpiere ledure

  Alles goed ???? Ja met tijd en boterhammen !! Maar van waar die boterhammen gaan komen ??????