Hein Vanhaezebrouck: “Met jeugd kampioen? Niet onmogelijk”

Photo News
Drie wedstrijden op rij niet meer gewonnen. U begrijpt: tegen Charleroi heeft Anderlecht geen recht op een nieuwe uitschuiver. Hein Vanhaezebrouck beseft: “Nu moet ook het resultaat eens meezitten.”

Zou het dan toch? Nany Dimata leek sowieso out voor Charleroi, maar Hein Vanhaezebrouck verwacht hem straks op het oefenveld. Mogelijk raakt de spits toch fit voor zondagavond. Dat zou goed nieuws zijn voor RSCA: “Want we missen wat slagkracht voorin.”

Desondanks waren de jongeren de laatste dagen opvallend optimistisch in interviews. Zo zei Sebastiaan Bornauw dat hij de titel zelfs niet uitsluit. Hein beaamde: “Het is niet onmogelijk om met jongeren kampioen te spelen. Alleen moeten ze dan wel nog wat stappen zetten. Tegen STVV en Genk lagen we niet onder, maar pakten we geen punten. Nu moet het resultaat ook eens meezitten.”

Anderlecht moet het wel op een slecht veld doen. Vanhaezebrouck zuchtte: “Onze oefenterreinen liggen veel beter. Tegen Genk was het vrij oneffen, ik hoop dat men de grasmat nu op zijn minst zal rollen.”

Photo News5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gaston FOUBERT

  Komaan pieter, ze hebben een profcontract maar een junior koerst toch ook niet met de doorwinterde profs ook al wordt die professioneel begeleid.

 • pieter pools

  Hein stop nu eens met mekkeren over de jeugd zeg , of je nu 17 bent of 35 , je bent prof en je hebt een profcontact , simpel

 • Johan Verdoolaeghe

  Ja Hein het word tijd voor de eer aan je zelf te houden

 • Didier BRIGLIA

  t'Is altijd de fout van iet of iemand volgens HVH!!!! En ja heintje zondag wéér op ulle doos tegen Charleroi.Hahahaha

 • Georget PAPPENS GEORGET

  Dat Hein eens stopt met het gras aan te halen. Het is nog altijd een Ferrari tov de velden in provinciale reeksen. En daar is er ook voetbal. Straks zal het weer ook nog een oorzaak zijn. "Nie zieveren... speilen...!!!!"