Geen Michel Verschueren in Lotto Park na robbertje bekvechten tussen Vanden Stock en Coucke

Michel Verschueren gaf aan niet naar het Lotto Park te komen vanavond.
RV/Photo News Michel Verschueren gaf aan niet naar het Lotto Park te komen vanavond.

Michel Verschueren is vanavond niet van de partij in het Lotto Park voor de match tussen Anderlecht en KV Mechelen. ‘Mister Michel’ is ontgoocheld over de uitspraken van Roger Vanden Stock aan het adres van Marc Coucke, zo meldt hij op de sociaalnetwerksite Twitter. “Marc heeft de club gered van een financiële ramp”, klinkt het.

Roger Vanden Stock haalde in een interview met De Morgen stevig uit naar Marc Coucke. “Zelfs mijn verleden is door hem afgepakt”, klinkt het onder meer. Coucke reageerde al snel geprikkeld via Twitter. “Beste RSCA-fans, wees gerust dat we ons niet laten doen door alle negatieve krachten die de mooiste club van het land weer aanvallen”, schreef de huidige voorzitter van Anderlecht. “Zakken gevuld, lijken of belangenvermenging weggemoffeld en nu maar columns schrijven, interviews geven en geruchten/leugens verspreiden.” 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Despuwer Hans

  Briglia weet het al lang niet meer

 • Robert De Meulder

  Den tijd is helemaal gedaan van scheidsrechters beïnvloeden en via de bond voordelen verkrijgen.Nu strijd men met dezelfde wapens en deze manier is voor Anderlecht nieuw.Het zal nog een jaar of 2 duren voor zijn aan de normale werking van de competitie aangepast zijn.

 • Pieter De Ruyter

  Coucke,de man die zijn aandelen aan 36,35 van de beurs haalde en zo al zijn aandeelhouders van het eerste uur een schijntje uitbetaalde.Diezelfde aandelen zouden 2 jaar later verkocht worden aan bijna 200 euro het stuk.De man die 125 miljoen voor zich te weinig vond en tienduizenden volledig legaal in de zak zette.En waarom?Om zich blauw te betalen aan voetballisten.

 • Clementia Verdyck

  wat een peutertuin!

 • DIRK RASSCHAERT

  Net zoals in de politiek, opkuisen die oude handel. Ik vind het wel ongelooflijk dat Me Michel de waarheid ziet en de kant van Coucke (het nieuwe bestuur) kiest en er nog 2 Belgische reuzen bij vernoemt.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00