Fan Board: “Met Kompany zal geen supporter meer dúrven fluiten”

Coucke, Kompany en Verschueren
Twitter Anderlecht Coucke, Kompany en Verschueren
Iedereen content. Ook de Fan Board is zeer tevreden met de aanstelling van Vincent Kompany als speler-trainer bij Anderlecht.

“Dit is het beste nieuws in jaren”, klinkt het bij de Fan Board, dat de verschillende supportersclubs vertegenwoordigt. “Kompany heeft alles wat RSCA nodig heeft. Hij ís Anderlecht. Eindelijk een figuur om naar op te kijken. Dit is een boost voor de hele club.”

Twijfel over de beperkte ervaring van Kompany of zijn aparte rol is er niet bij de Fan Board. “Wij zien daar geen probleem in”, zegt men. “Puur sportief is Kompany sowieso een meerwaarde - hij blijft een topper - en als T1 zal hij zich wel goed laten omringen. We moeten het bestuur bedanken voor deze geweldige keuze. Geen supporter die nog zal dúrven fluiten nu.”

De Fan Board verwacht dat de aanstelling van Kompany ook een positieve invloed kan hebben op het transferbeleid. “Spelers zullen speciaal voor Kompany naar Anderlecht willen komen. Dit zal een nieuwe start zijn. Wat zijn we nu gelukkig…”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.