Een blik achter de schermen van Lukaku’s passage op Neerpede: “Het was familie”

Lukaku en Kompany omhelzen elkaar.
Twitter Anderlecht Lukaku en Kompany omhelzen elkaar.
Plots dook Romelu Lukaku begin deze week op bij Anderlecht. Het jeugdproduct van paars-wit trainde in afwachting van zijn droomtransfer naar Inter mee op Neerpede. Met een filmpje op sociale media geven de Brusselaars nu een blik achter de schermen. “Het was een familie.” 

Maandagochtend, 5 augustus. Uit het niets kreeg Mo Ouahbi, trainer van de U18, een appje van Lukaku. Of hij er niets op tegen had dat hij kwam meetrainen op Neerpede. Het antwoord liet zich raden: ‘Natuurlijk niet’. Ook de dagen nadien zakte de kersverse spits van Inter af naar Anderlecht om te trainen en de poulains van Ouahbi vervolgens met raad en daad bij. 

In een video op de sociale mediakanalen van de club geeft Anderlecht nu een blik achter de schermen van Romelu’s passage. “De meeste mensen die ik ken, zijn hier nog steeds. Het was leuk om hen terug te zien, ze kennen mij van toen ik klein was”, vertelde Lukaku. “Het was echt familie. Tot vandaag houden we nog steeds contact.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Carlos Simonis

    eric debanne.mocht Lukaku meer dan 10 doelpunten maken in Italie, wat is dan jouw volgende opmerking? Weer het papegaaien gedrag van: " Het zijn allemaal intikkertjes, hij heeft geluk dat anderen voor hem werken en blabla ? "

  • eric debanne

    Meer in de media dan op het veld die speler ... De man van 210 miljoen ga Italië kapot spelen... Als hij tien goals zal maken mag hij blij zijn ...

  • Jeroen Beckers

    Topkerel! En de beste Belgische spits ooit want hij scoort altijd en overal. Precies wat een spits verondersteld wordt te doen.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00