Doku verlengt contract bij Anderlecht tot 2022: “Een weloverwogen en logische stap”

Anderlecht.
Toptalent Jérémy Doku heeft zijn contract bij Anderlecht verlengd. Dat maakte paars-wit zonet bekend. De 17-jarige winger zette zijn krabbel onder een nieuw contract tot 2022.

“Als jonge speler kan je nergens beter zijn dan bij Anderlecht”, verklaart Doku, tegen KV Mechelen nog de antiheld met een ongelukkige rode kaart, op de site van paars-wit. “Hier krijg je de kans om ervaring op te doen op het hoogste niveau. Elke dag leer ik iets bij van ervaren coaches en spelers met een indrukwekkende carrière zoals Vincent Kompany en Nacer Chadli. Dit is een weloverwogen en logische stap in mijn nog jonge loopbaan.”

Sportief directeur Michael Verschueren noemt Doku een voorbeeld voor alle Anderlecht-talenten. “Bij Anderlecht kan elke jonge speler geduldig bouwen aan een grote carrière. Met deze beslissing stapt hij in de voetsporen van Romelu Lukaku, Leander Dendoncker, Dennis Praet, Youri Tielemans en vele andere talenten die de juiste stappen genomen hebben om te staan waar ze vandaag staan.”

Lees ook: Toptalent Doku toont stilaan zijn ware potentieel: “Even groot talent als Hazard”

Photo News1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • luc serneels

    2 jaar maar ?