Dit was de open training van Anderlecht, met Kompany als dirigent

Voor het eerst sinds de fandag op 14 juli trainde Anderlecht met open deuren. Zelfs de supporters waren welkom in het Lotto Park. Ook Vincent Kompany liet zich zien, al was dat door zijn blessure vooral in de rol van trainer. 

Met mondjesmaat kwamen ze toegestroomd in het Lotto Park, de supporters van Anderlecht. Veel kinderen in de laatste week van de schoolvakantie. Ondertussen waren de spelers aan hun opwarming bezig. Ook Trebel, Saief en Chipciu tekenden present. Samir Nasri ontbrak. 

Verder vooral ogen op Vincent Kompany. De speler-manager liet zich door zijn blessure zien in de rol van trainer. Kompany zette de lijnen uit en gaf zijn spelers aanwijzingen aan de zijde van hoofdcoach Simon Davies en assistenten Jonas de Roeck en Floribert Ngalula. 

Terwijl de spelers vooral op balbezit en combinaties trainden, groeide het legioen in de tribunes uiteindelijk aan tot een duizendtal fans. Verschaeren kreeg de jeugd op z’n hand met een prinsheerlijk hakje. Kompany stond erbij te genieten met een flesje water in de hand. Een bal aanraken deed de speler-coach omzeggens niet, aanwijzingen geven des te meer. 

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo NewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.