Didillon in Anderlecht-selectie, Nasri ontbreekt

Photo News

Als Hendrik Van Crombrugge tegen Antwerp uitvalt, zal zowaar Thomas Didillon hem vervangen. De doelman zit in de selectie. De Franse keeper van Anderlecht begon het seizoen als titularis, maar maakte sinds de komst van Van Crombrugge geen deel meer uit van de plannen van Vincent Kompany. Uiteindelijk kwam het niet tot een transfer - waar alle partijen nochtans op hoopten -, nu is hij minstens bankzitter. Waarom Davy Roef er niet bij is, is onduidelijk.

Wie Antwerp niet moet vrezen, is Samir Nasri. De Fransman mocht ook al niet meedoen tegen Standard, toen omdat hij ziek geweest was. Op conditioneel niveau moet Nasri nog grote stappen zetten. Zelfs in de testimonial van Kompany bij City leek hij moeite te hebben met het tempo.

Photo News
Photo News2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Roger Forier

    Ik zou hem eens in de spits zetten......je weet maar nooit !

  • Vince Janssens

    Wat een transfers toch he? Kompany al direct geblesseerd. Roofe geblesseerd aangekocht. Van Crombrugge ook al geblesseerd. Prachtige tactiek, weldoordacht moet ik zeggen.