Dewaele: “Rode kaart was misschien vergiftigd geschenk” - Van Crombrugge: “Geduld is op z’n plaats”

Dewaele.
Photo News Dewaele.

Sieben Dewaele kreeg opnieuw zijn kans bij Anderlecht. Maar ook nu pakte Anderlecht de drie punten niet. “We speelden echt wel een goeie match”, vertelde hij aan de microfoon van Proximus Sports. “Van in het begin zetten we ze vast. Helaas gaan die eerste kansen er niet in. Dan vallen ze met tien en kruipen ze een hele tweede helft achteruit. Misschien was die rode kaart wel een vergiftigd geschenk. Het is niet altijd makkelijker om tegen tien te spelen. We moesten wat geduldiger zijn, maar het was enkele keren ook net niet. Dat is bijzonder frustrerend. Maar we zijn echt goed bezig. We moeten zo blijven werken, iedereen geeft zich de volle honderd procent. Alleen jammer dat het resultaat op dit moment nog tegenzit.” 

Dewaele met Blijker.
BELGA Dewaele met Blijker.

Van Crombrugge: “Geduld is op zijn plaats”

Hendrik Van Crombrugge stond erbij en keek ernaar. “Een tweede clean sheet is niet slecht, maar het levert maar twee punten op... We waren heel dominant. Criticasters zullen zeggen dat we een hele tweede helft tegen tien speelden, maar dat maakt het er niet makkelijker op. Positief is wel dat we konden brengen wat we op training oefenen. Het is nu gewoon kwestie van een goal te maken. Akkoord dat 2 op 9 te weinig voor voor Anderlecht. Maar Anderlecht is een instituut en moet ook blijven moderniseren en innoveren. Een beetje geduld is hier dus zeker op zijn plaats.” 

Van Crombrugge.
Photo News Van Crombrugge.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frederik Janssens

  Ja Eric Debanne, hopelijk wint KV ook tegen Club Brugge.

 • james Verlinden

  Corrupt KVM pakte al zeven punten af in een competitie die niet de hunne hoort te zijn. Misdaad loont! Uitgesloten van bekervoetbal, zegt u? Ja dag Jan. Tis een zege voor KVM om geen europees te moeten spelen. Ook nog eens.

 • Rik Callebaut

  KVMechelen, wat een laf voetbal.

 • john dewit

  Knap voetbal van rsca komaan mauves

 • Michael Vandamme

  Te weinig op doel geschoten ook, en hoe dichter bij de 16 hoe minder creativiteit er was om beslissend te zijn. Die spits moet er dringend staan.