Ga naar de mobiele website
^ Top

Deschacht: "Kums? Ik vond het een goed plan"

photo_news

"De match bracht niet wat we er ons van hadden voorgesteld", aldus Olivier Deschacht voor de camera's van Q2 na zijn 98ste match in Europa. "We hadden een plan en geloofden erin, zeker nadat we hun match tegen Hoffenheim hadden gezien. Het gevoel was goed en dat hebben we bij momenten getoond. We hebben lef getoond, maar om iets te kunnen doen, moet je wel scoren. We hebben twee open kansen gehad, maar helaas niet verzilverd".

Deschacht zag hoe Kums al snel werd uitgesloten: "Als je met tien valt, wordt het natuurlijk extra moeilijk. De match is voorbij denkt iedereen dan, maar we zijn blijven geloven. We hebben uiteindelijk verloren van een ploeg die ambieert de Champions League te winnen. Wat Kums betreft, vond ik het een goed plan. Het was de bedoeling dat Spajic of ik steun konden geven aan het middenveld door door te dekken op James. De fase van de rode kaart? Het was een reflex van Kums", nam Deschacht zijn ploegmaat niets kwalijk.

Leander Dendoncker: "Niemand moet geviseerd worden"

"We wisten vooraf dat het met 11 moelijk zou worden", zegt Leander Dendoncker. «Met 10 wordt het dan nog moeilijker. We kregen al snel die penalty tegen. We probeerden achteruit te kruipen, maar we kregen ook twee goeie kansen, met Stanciu en Chipciu. Zulke kansen moet je in de Champions League afmaken."

"De uitsluiting van Kums is pech. Lewandowski haakt een beetje in hem, Sven kan daar weinig aan doen, het gebeurt in de loopbeweging. Maar hij was de laatste man. Sven had daar misschien nog nooit gespeeld, maar hij kan het wel. De meeste middenvelders kunnen achteraan uit de voeten, het verschilt niet zoveel. Er was de dag voor de match ook op getraind. Sven pakt rood, maar daar kan hij niks aan doen en de coach ook niet. Ik denk dat er niemand geviseerd moet worden. We gaan er alles aan doen om onze volgende thuiswedstrijd tegen Celtic te winnen."

photo_news
Meer over4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Patrick Boeckx

  Onnozel gedrag van Weiler buitensmijten die gast wraakactie van de coach tegenover keigoede speler : Kums had moeten zeggen : gaat der zelf staan en Den Ollie vindt het een goed idee :-) :-):-) ja van gokken kent die alles speel zo verder play downs is es wat anders

 • Bart Van Loock

  Over positie Kums kan je discutieren maar anderzijds zijn zijn prestaties tot nu toe allesbehalve goed. Moet eerst maar eens bewijzen waarom alles rond hem moet draaien. Tot nu toe enkel bewezen dat hij in de tribune op zijn plaats zit. Niet bij Watfort, niet bij Udines,... Gent is het bewijs dat het een goede "ploeg" was maar individueel komen ze allemaal tekort voor absolute top. Of wie is er wel gelukt van de Gent kampioenenploeg? Niemand dacht ik...

 • Jm Capon

  Deschacht steekt weer zijn broek af voor de trainer, alles om in de gratie te staan. Toch niet te begrijpen van weiler???

 • Jeoffrey Van winnendaele

  Ik HOOP het. Al is celtic ook geen klein ploegsje. Vraag barca maar eens

Gesponsord

Meld een bug