Exclusief voor abonnees

Dendoncker: "Ik weet het, ik heb iets recht te zetten"

Na maanden aandringen: Leander Dendoncker spreekt. Exclusief voor deze krant. Omdat hij de Gouden Schoen respecteert. Dendoncker (22) had de trofee moéten winnen, als hij zijn prestaties in de eerste zes maanden van 2017 - toen Vormer minder dominant was - had kunnen doortrekken. Maar hij verzandde in het moeras van Anderlecht. "Ik heb een fout gemaakt."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Vanobberghen Eddy

  Leander zijn grootste kwaliteit is zijn loopvermogen. Door hem achterin te posteren hebben ze hem dat afgepakt. Tja dan zijn ze plots verbaasd dat hij het niveau van vorig seizoen niet haalt!!! Het probleem is dat er geen backup was voor Kara. Daar ligt de kern van het probleem. Dat en het gemis aan kwaliteit voorin.

 • Philippe Vander Haeghen

  Begin er dan maar aan.

 • lucien Noreilde

  in België iets rechtzetten het wordt stilaan tijd om voor uw zelf op te komen iedere keer lukt het niet laat een meelopers type indruk na wie zal straks belangstelling hebben , die stijve rug en wendbaarheid daar moet zeker wat aan gedaan worden .