Degryse: "Vanhaezebrouck is verantwoordelijk maar niet schuldig"

Vanhaezebrouck pept zijn spelers op tegen Sint-Truiden.
Photo News Vanhaezebrouck pept zijn spelers op tegen Sint-Truiden.

Als je Anderlecht zijnde méér dan een uur met elf tegen tien kunt spelen, mag je meer verwachten dan die paar kansjes die de ploeg bij elkaar voetbalde.

Laat mij duidelijk zijn: Hein Vanhaezebrouck is verantwoordelijk maar niet schuldig. Een trainersontslag lijkt mij zinloos en zou niet de correcte analyse van de situatie van Anderlecht zijn.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Karel Van Beeck

  De zever van de voetbalanalisten hebben we niet nodig. Geef gewoon de wedstrijdsamenvatting op tv. Is meer dan genoeg en nog een flinke besparing ook!

 • Mario Roman

  Wat wil je, als je spelers van KV Oostende en KV Kortrijk koopt (met alle respect voor die spelers), maar die kunnen niet presteren op topniveau. Allée topniveau zou ik Anderlecht sinds vorig jaar niet meer noemen. RSCA-fan

 • Nicolas Van Hoecke

  Ontslag dient op niks, bij elke trainer bij rsca zie je dezelfde : te weinig snelheid, te weinig beweging, te weinig diepgang, te weinig 1-2's, te weinig driehoekjes vormen, etc..... Dan kan het aleen over de kwaliteit/mentaliteit van spelers gaan..

 • John Ulmer

  Hein kan geen topclub aan, zo eenvoudig is het. AA Gent is een subtopclub, waar hij één seizoen een toevalstreffer lukte. Bij Genk en Anderlecht faalt hij.

 • Francis Davis

  de analisten weten het altijd beter ! tot ze zelf aan het roer staan, remember degryse bij club !

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00