De Kompany-hype: al 4.000 shirts verkocht

Photo News

De Vincent Kompany-hype vertaalt zich ook in de (online) fanshop. Anderlecht heeft na ruim één week al 4.000 Joma-shirts verkocht. Dat is nu al de helft van wat paars-wit het hele vorige seizoen aan de man bracht. De meeste supporters kiezen uiteraard voor rugnummer vier - Kompany boven. Door de drukte bestaat de kans dat de levering wat vertraging oploopt, maar bij Joma zet men alle zeilen bij om Anderlecht sneller dan gepland te bevoorraden. Het merk mikt op een verkoop van 12 à 15.000 shirts in totaal. Ook in de andere geledingen van de club laat de populariteit van Kompany zich voelen: de abonnementenverkoop loopt goed, de sponsors zijn enthousiast. Nu nog transfers. Anderlecht hoopt de komende dagen de komst van Michel Vlap (22) van Heerenveen af te ronden. “Ik heb al met Kompany gebeld”, zei de Nederlander gisteren. “Ik wil graag naar Anderlecht, het is een fantastische club.”

Bekijk ook: Kompany voorgesteld bij Anderlecht

Photo News
Photo News
Photo News
Photo News7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Willem van Gullik

  Tegen volgend jaar deze tijd te koop voor een prikje op Tweedehands. Ik heb nog een vod nodig om mijn kippenhok te kuisen.

 • marc germeau

  Bij Liverpool of Real zijn dat 20000 shirts in de eerste week. VK heeft toch de verdienste leven in de brouwerij te brengen

 • Freddie Heremans

  Hoelang duurt een hype ?

 • Jose Van Hauwaert

  @Vaneigens, Dan zijn Man City en Guardiola amateurs en moesten ze eerst eens bij u voorbijgekomen zijn om raad te vragen, want waarom zijn die zo dom geweest hem 10 jaar aan een stuk 200.000€ per week te betalen niet waar?

 • Natacha Verpoort

  laat ze maar doen na de eerste wedstrijd mogen ze hem al afvoeren! Stel je voor dat ze na 10 speeldagen nog steeds laatste staan: met z'n allen dat tshirt in brand steken OMG 4000 man in dit stadion!