De Bilde: “Kompany die ondanks het getouwtrek van Man City betrokken blijft, is beste zaak Anderlecht”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Gilles De Bilde beseft net als Marc Degryse dat de machtsoverdracht op Anderlecht pas effect zal hebben op langere termijn, maar dat het sowieso een goeie zaak is dat zowel Vandenhaute als Kompany zich inkopen. “Zeker wat betreft Kompany”, stelt De Bilde bij VTM Nieuws. 

De Bilde: “Vincent is iemand van het huis die nu duidelijk aantoont dat zich voor langere tijd zal binden aan Anderlecht. Ondanks het getouwtrek van Manchester City, wat op echt lange termijn misschien toch zijn droom is om daar aan de slag te gaan als trainer. Ondanks het mislukte seizoen. Dat hij doorgaat op de ingeslagen weg en bewijst dat zijn eerdere verklaringen geen loze woorden zijn, ook wat betreft zijn stijl van voetbal, moet de fans ongetwijfeld deugd doen.”

rv1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Davy Hermans

    Thnx Vinnie! Perfecte zet om van ons RSCA terug de absolute topclub van België te maken! Zijn we trouwens altijd gebleven... dat bewezen de kranten iedere maandag. Het gaat nog altijd het meeste over onze ploeg! RSCA FOREVER 1